Van het jaarlijkse Kokswereld vooruitblik op de aankomende Michelinsterren tot de presentatie en duiding. Interviews met de hoofdpersonen rond de bekendmaking van de beste restaurants van Nederland geven een kijkje in de keuken.
Restaurantgidsen
6 min. leestijd
Vooruitblik MICHELIN Sterren 2025-2026
Binnenkort is de presentatie van de Nederlandse Michelinsterren. Wie krijgen hun eerste ster, wie gaat naar twee of drie en waar valt sterverlies te verwachten?
Binnenkort is de presentatie van de Nederlandse Michelinsterren. Wie krijgen hun eerste ster, wie gaat naar twee of drie en waar valt sterverlies te verwachten?
Binnenkort is de presentatie van de Nederlandse Michelinsterren. Wie krijgen hun eerste ster, wie gaat naar twee of drie en waar valt sterverlies te verwachten?
Veel restaurants met Europese keuken staan in de Michelingids. Lees over de Michelinsterren in Tokio van Chef Shuzo Kishida van restaurant Quintessence***.
Tekst: Bobbie van der List
Restaurantgidsen
4 min. leestijd
De impact van de Michelinster
Wat is de impact van een Michelinster? We vroegen het aan twee chefs die vorig jaar een Michelinster kregen: Thomas van van Flicka en Danny van O&O.
Jeffrey Graf en Danny Gonzalez over de Michelinster
Hoe belangrijk zijn restaurantgidsen en reviewsites? Chef Jeffrey Graf van The Duchess Amsterdam en Danny Gonzalez van Fitzgerald Rotterdam aan het woord.
Afgelopen jaar ontving patron-cuisinier Yuri Wiesen van restaurant Wiesen in Eindhoven zijn eerste Michelinster. Welke impact hebben de gidsen op hem gehad?