Michelin

Van het jaarlijkse Kokswereld vooruitblik op de aankomende Michelinsterren tot de presentatie en duiding. Interviews met de hoofdpersonen rond de bekendmaking van de beste restaurants van Nederland geven een kijkje in de keuken.

Vooruitblik MICHELIN Sterren 2025 2026

Vooruitblik MICHELIN Sterren 2025-2026

Binnenkort is de presentatie van de Nederlandse Michelinsterren. Wie krijgen hun eerste ster, wie gaat naar twee of drie en waar valt sterverlies te verwachten?

Spectrum Sidney Schutte

Vooruitblik op de Michelinsterren 2024

Binnenkort is de presentatie van de Nederlandse Michelinsterren. Wie krijgen hun eerste ster, wie gaat naar twee of drie en waar valt sterverlies te verwachten?

Vooruitblik op de Michelinsterren 2023

Vooruitblik op de Michelinsterren 2023

Binnenkort is de presentatie van de Nederlandse Michelinsterren. Wie krijgen hun eerste ster, wie gaat naar twee of drie en waar valt sterverlies te verwachten?

Restaurant Atelier over de Michelinster

Restaurant Atelier over de Michelinster

Een interview met chef-eigenaar Hans Kinkartz van restaurant Atelier over de impact van de Michelinster en wat hij doet om hem te behouden.

Michelin-sterren in Tokio

Michelinsterren in Tokio

Veel restaurants met Europese keuken staan in de Michelingids. Lees over de Michelinsterren in Tokio van Chef Shuzo Kishida van restaurant Quintessence***.

Tekst: Bobbie van der List
De impact van de Michelinster

De impact van de Michelinster

Wat is de impact van een Michelinster? We vroegen het aan twee chefs die vorig jaar een Michelinster kregen: Thomas van van Flicka en Danny van O&O.

Jeffrey Graf en Danny Gonzalez over de Michelinster

Jeffrey Graf en Danny Gonzalez over de Michelinster

Hoe belangrijk zijn restaurantgidsen en reviewsites? Chef Jeffrey Graf van The Duchess Amsterdam en Danny Gonzalez van Fitzgerald Rotterdam aan het woord.

Edwin Kats Jozua Jaring en Jarno Eggen over de Michelinster

Edwin Kats, Jozua Jaring en Jarno Eggen over Michelinster

We laten chefs Edwin Kats, Jozua Jaring en Jarno Eggen aan het woord over de impact van de Michelinster die ze kregen.

Chef Michel van der Kroft over de gidsen

Chef Michel van der Kroft over de gidsen

Michel van der Kroft en zijn team ontving een tweede Michelinster. Welke impact hebben de gidsen en wat verandert een tweede ster?

Patron-cuisinier Yuri Wiesen van restaurant Wiesen in Eindhoven

Chef Yuri Wiesen over de gidsen

Afgelopen jaar ontving patron-cuisinier Yuri Wiesen van restaurant Wiesen in Eindhoven zijn eerste Michelinster. Welke impact hebben de gidsen op hem gehad?

Onze partners