Zeeuwse horecabeurs, Goes
maandag 2 t/m woensdag 4 maart 2009
http://www.zeelandhallen.nl/agenda/31-Z ... Beurs.html
Wat vinden jullie van deze beurs?
Wie gaat er heen?
Zeeuwse horecabeurs
Re: Zeeuwse horecabeurs
we hebben daar de styling award gewonnen op de wedstrijd de zilveren oester
Re: Zeeuwse horecabeurs
Leuk! wat had je gedaan?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Zeeuwse horecabeurs
Volgens mij hebben ze iets gestyled
Re: Zeeuwse horecabeurs
handgepelde purus garnalen met mousse van scharreleitjes, coulis van geconfijte tomaat, zure caramel met vanillezout
****
zeeuwse platte oester met tartaar van wilde zeebaars, granité van wortel en passievrucht, salade van komkommer en wakamé
*****
twee bereidingen van coquille met structuren van knolselder en truffel
****
onder korst van platte peterselie en king krab gegaarde grietbotfilet met gelakte paling uit bruinisse, brussels lof met grapefruit, jus de veau met schaaldieren
****
carpaccio van ananas gemarineerd met citroengras, ijsgekoelde parfait van ananas en coco's, créme van griekse yoghurt en coulis pina colada met basilicum en spongecake van pistache
****
zeeuwse platte oester met tartaar van wilde zeebaars, granité van wortel en passievrucht, salade van komkommer en wakamé
*****
twee bereidingen van coquille met structuren van knolselder en truffel
****
onder korst van platte peterselie en king krab gegaarde grietbotfilet met gelakte paling uit bruinisse, brussels lof met grapefruit, jus de veau met schaaldieren
****
carpaccio van ananas gemarineerd met citroengras, ijsgekoelde parfait van ananas en coco's, créme van griekse yoghurt en coulis pina colada met basilicum en spongecake van pistache