Zeeuwse horecabeurs

Zijn er leuke evenementen of beurzen op komst? kijk / post ze hier.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Zeeuwse horecabeurs

Bericht door Niels » 28 dec 2008, 17:00

Zeeuwse horecabeurs, Goes
maandag 2 t/m woensdag 4 maart 2009

http://www.zeelandhallen.nl/agenda/31-Z ... Beurs.html

Wat vinden jullie van deze beurs?
Wie gaat er heen?

TOM
Berichten: 28
Lid geworden op: 30 aug 2006, 23:18
Locatie: aartselaar

Re: Zeeuwse horecabeurs

Bericht door TOM » 13 mar 2009, 13:47

we hebben daar de styling award gewonnen op de wedstrijd de zilveren oester

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Zeeuwse horecabeurs

Bericht door Leo » 13 mar 2009, 15:53

Leuk! wat had je gedaan?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Zeeuwse horecabeurs

Bericht door jeroenbr » 13 mar 2009, 16:34

Volgens mij hebben ze iets gestyled

TOM
Berichten: 28
Lid geworden op: 30 aug 2006, 23:18
Locatie: aartselaar

Re: Zeeuwse horecabeurs

Bericht door TOM » 15 mar 2009, 00:24

handgepelde purus garnalen met mousse van scharreleitjes, coulis van geconfijte tomaat, zure caramel met vanillezout
****
zeeuwse platte oester met tartaar van wilde zeebaars, granité van wortel en passievrucht, salade van komkommer en wakamé
*****
twee bereidingen van coquille met structuren van knolselder en truffel
****
onder korst van platte peterselie en king krab gegaarde grietbotfilet met gelakte paling uit bruinisse, brussels lof met grapefruit, jus de veau met schaaldieren
****
carpaccio van ananas gemarineerd met citroengras, ijsgekoelde parfait van ananas en coco's, créme van griekse yoghurt en coulis pina colada met basilicum en spongecake van pistache

Plaats reactie