symposium Science is Cooking 2

Zijn er leuke evenementen of beurzen op komst? kijk / post ze hier.
Plaats reactie
ralph geerts

symposium Science is Cooking 2

Bericht door ralph geerts »

Zoals al aangekondigd tijdens het eerste symposium Science is Cooking in Wageningen van 12 december 2005 zal het volgende seminar plaatsvinden op



maandag 13 februari 2006, 13.30 uur -17.00 uur



in zaal C6 van het Scheikundegebouw,

Dreijenplein 4 in Wageningen (gebouw 316)

-------------------------------------------------------

wie gaat er ?
Haute-cuisine, Marc van Winden
Ralph, Ralph Geerts
Leo, Leo kortland
Niels, Niels van de Berg
Laatst gewijzigd door ralph geerts op 07 feb 2006, 01:46, 1 keer totaal gewijzigd.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

Als ik geen school heb, dan ga ik zeker...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Bericht door Niels »

Maandag 13 februari is het weer zo ver, ik ben er zeker bij.
Het tweede Science is cooking symposium in Wageningen.

Dit symposium is een echte aanrader voor elke kok die echt iets te weten wil komen over de veranderingen in voedsel van de groei tot en met de consumptie met alles wat daar nog tussen zit.

Meer info op http://www.kokswereld.nl/content/scienc ... oking.html

PS: zou je je weer even aan moeten melden bij Els Jansen?
Laatst gewijzigd door Niels op 04 nov 2007, 23:44, 1 keer totaal gewijzigd.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

ik weet het niet..ik heb wel 'n mail gehad...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

heb gister ook maar aangemeld voor de zekerheid..

8)
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

marnix gaat ook mee.

dus..neem maar 5 zeeuwse specialiteiten mee..
8)
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
ralph geerts

Bericht door ralph geerts »

ik dacht eerder aan 12 ofzo
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

Lijkt me wederom weer 'n goed idee...

sterker nog...is 'n goed idee
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
styliekokie
Berichten: 131
Lid geworden op: 31 mei 2005, 10:27
Locatie: vlakbij gouda

Bericht door styliekokie »

mannen heb ook wel zin om mee te gaan:P
ralph geerts

Bericht door ralph geerts »

Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

Afbeelding
moet ze mij weer met plasticstickje ijs zien eten, en gelijk fotograferen...

Afbeelding
pagina uit de horeca misset, nr. 11 (17 maart 2006)
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Bericht door Niels »

Citaat uit Bouillon! over het tweede symposium:

Gaat de wetenschap de kok inderdaad helpen bij het zoeken naar nieuwe wegen, bij het verklaren en ontleden van oude wetmatigheden, dan kan er via dit soort denken nog heel wat boven tafel komen. Dat we dan vaak en intensief de wegen van Hervé This moeten volgen lijkt me onvermijdelijk als je ziet hoe zijn vazallen hier in Wageningen staan te stuntelen. Want ondanks de heel goede bedoeling van de heren Groenewold en Mariën is hun presentatie nog stuntelig. Het geklungel met de bakjes sinaasappelboter, -schuim en -ijs is bijna vertederend.

Lees de hele tekst op:
http://www.kokswereld.nl/content/scienc ... oking.html
(onderaan de pagina)
Plaats reactie