Restaurant Kom Eten in Hoogmade zoekt Sous-chef
Type horeca bedrijf:
Restaurant
Dienstverband:
Fulltime of parttime
Datum toegevoegd:
16 mei 2014
Bedrijfsinformatie:
Restaurant Kom Eten is sinds 2012 gevestigd in Hoogmade, tussen Leiden en Alphen a/d Rijn. Kom Eten heeft een groot terras aan het water. De keuken van Kom Eten serveert internationale gerechten met een sterke nadruk op streek- en seizoensproducten. In 2012 was Kom Eten winnaar van de Gouden Pollepel-competitie van AD Groene Hart.
Functieomschrijving:
Voor onze professionele keuken zoeken wij per direct een Sous-chef (32-40 uur). Ben je ambitieus, heb je een passie voor koken met verse streekproducten en wil je graag werken in een klein team? Stuur ons een e-mail met je cv of neem telefonisch contact op via 071 5012220.
Contact:
Restaurant Kom Eten
Kenneth Tjong Ayong
Kerkstraat 22
2355 AE Hoogmade
071 5012220
http://www.kometeninhoogmade.nl/
welkom@kometeninhoogmade.nl
