Ben net terug van een paar uur zeevissen. Voor het eerst moet ik er bij zeggen. Vanmiddag met een collega kok en tevens visser heel impulsief spullen gekocht en gewoon gaan zitten. In de middag was het niks, veels te warm en beestjes. Maar tegen een uur of 10 s'avonds begon het te lopen. Om 1:00 naar huis gegaan met 4 geweldige zeebaarsen, mijn collega had er 2, wel iets groter.
Net helemaal schoon gemaakt, en liggen als filets in de koelkast. Echt geweldig hoe je dus zelf je eigen verse vis vangt. Ben benieuwd hoe ze morgen smaken
Bij ons in de buurt zit een restaurant aan de Oosterschelde waar ik wel eens vis haal.
Daar komen alle sportvissers hun vis aanbieden (hij levert ook aan de vismijn).
Niet normaal wat ie gasten aan vis naar boven halen.
Laats hadden ze met zijn 2-en 120 kg zeebaars omhoog gehaald.
Komen van de pier van hoek van holland.
Vandaag weer geweest, weer was wat minder. Vangst overal belabberd. Vlak voor ik weg ging nog wel een redelijke grote gevangen. Groter dan die op de foto. Ligt nu schoon in de koelkast.
Vanwaar de vraag of het wilde zijn of niet ? Hoe zie je dat ?
De vissen op de foto zijn overigens helemaal schoon, geschubt en gestript.