Topkok René Lasserre overleden

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Plaats reactie
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Topkok René Lasserre overleden

Bericht door Webmaster »

De beroemde Franse kok René Lasserre is woensdag op 93-jarige leeftijd overleden, Dat heeft de huidige eigenaar van het Lasserre-restaurant in Parijs donderdag meegedeeld. De kok is een natuurlijke dood gestorven.

Lasserre nam in 1942 een bistro over in de Franse hoofdstad en toverde die om tot één van de beste Parijse restaurants. De eetgelegenheid kreeg in 1963 drie Michelin-sterren voor haar uitstekende kwaliteit.
Tegenwoordig draagt het restaurant twee sterren en is het nog steeds een populaire verzamelplaats voor filmsterren en andere beroemdheden. Lasserre gaf vijf jaar geleden het roer uit handen aan Gerard Louis-Canfaïlla.
Kokforum.nl : de website voor koks
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

5 jaar geleden pas????
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
mlp
Berichten: 51
Lid geworden op: 12 mar 2006, 18:58
Locatie: den haag

Bericht door mlp »

dan heeft hij het lang volgehouden in de keuken
ken je klassiekers!
Pieter
Berichten: 744
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter »

denk dat het moeilijk koken is met zoiemand
mlp
Berichten: 51
Lid geworden op: 12 mar 2006, 18:58
Locatie: den haag

Bericht door mlp »

ja dat denk ik ook wel
ken je klassiekers!
ralph geerts

Bericht door ralph geerts »

heeft het lang volgehouden :D
Pieter
Berichten: 744
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter »

Misschien gaan dit soort mensen juist wel omdat ze niet meer in de keuken staan.
ralph geerts

Bericht door ralph geerts »

mischien omdat hij 93 was...
Pieter
Berichten: 744
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter »

Als je tot ver boven je 80e aan zo'n intensieve baan werkt leef je voor je werk. Dan kan ik best begrijpen als je al iets onder je lede hebt, dat je dan heel snel aftakelt als je niet meer kan koken.
Plaats reactie