Plaats hier je foto's vanaf uw homepage, of link ze af een andere site.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314 Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:
Bericht
door Leo » 21 aug 2009, 12:54
Maurits schreef: baklava? is het iets zoets?
ja. Het is zoet.
Ik heb nog wat kaarten voor Heerlijk Rotterdam volgende week, dus kom maar op!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Maurits
Berichten: 1376 Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 21 aug 2009, 13:34
is het zo'n honing-sesam snack?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Bchef1
Berichten: 209 Lid geworden op: 12 mar 2009, 12:59
Locatie: Den Haag
Contacteer:
Bericht
door Bchef1 » 21 aug 2009, 13:37
pisang goreng?
I love defenseless animals, especially in a good gravy
Guido
Berichten: 64 Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven
Bericht
door Guido » 22 aug 2009, 11:35
gedroogd fruit?
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314 Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:
Bericht
door Leo » 22 aug 2009, 12:51
welke soort fruit? warm ben je dus
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
RonSchrooten
Berichten: 76 Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Bericht
door RonSchrooten » 23 aug 2009, 09:19
perzik, abrikoos, peer?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Guido
Berichten: 64 Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven
Bericht
door Guido » 23 aug 2009, 10:58
gok een abrikoos
ruben
Berichten: 37 Lid geworden op: 26 mei 2009, 21:33
Bericht
door ruben » 23 aug 2009, 17:44
Bevroren bouillon
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 23 aug 2009, 20:29
Gedroogde vijg?
mark_s
Berichten: 121 Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 23 aug 2009, 20:36
gedroogde appel
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
mark_s
Berichten: 121 Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 23 aug 2009, 20:41
ik bedacht me net een beignet van appel.... dat zo de buitenkant kunnen verklaren
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314 Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:
Bericht
door Leo » 24 aug 2009, 21:50
die vijg was goed van niels.
Gedroogde vijg.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Guido
Berichten: 64 Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven
Bericht
door Guido » 24 aug 2009, 22:48
ja natuurlijk nu zie ik `t
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 26 aug 2009, 17:22
Een nieuwe!
KNL
Berichten: 314 Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL » 26 aug 2009, 17:25
abrikozen compote?
sjaak
Berichten: 584 Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk
Bericht
door sjaak » 26 aug 2009, 18:27
gepofte paprika
Guido
Berichten: 64 Lid geworden op: 08 mei 2009, 14:32
Locatie: Eindhoven
Bericht
door Guido » 26 aug 2009, 19:08
karamel?
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 26 aug 2009, 19:42
Er zit nog niemand "warm" al hadden alle antwoorden gekund.
KNL
Berichten: 314 Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL » 26 aug 2009, 20:48
crème brulée?
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 27 aug 2009, 15:25
Nog niet, beetje uitzoomen maar...
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314 Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:
Bericht
door Leo » 27 aug 2009, 15:27
eendenboutje?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 27 aug 2009, 15:29
nee
mark_s
Berichten: 121 Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 27 aug 2009, 15:58
ananas
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
KNL
Berichten: 314 Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL » 27 aug 2009, 16:13
canard laqué?
yrtsap
Berichten: 195 Lid geworden op: 21 jun 2007, 12:50
Locatie: windowsd'nc fedder
Bericht
door yrtsap » 27 aug 2009, 16:19
hmm kippevel
mark_s
Berichten: 121 Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 27 aug 2009, 16:23
drumstick
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
RonSchrooten
Berichten: 76 Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Bericht
door RonSchrooten » 27 aug 2009, 21:52
bladerdeeg?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 06 sep 2009, 12:34
Het lijkt een beetje vast te zitten, nu denk ik niet meer...
Tamme eendenborst
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 06 sep 2009, 16:16
Tamme eendenborst was het goede antwoord.
Canard laqué en eendenboutje waren al genoemd en zaten er dus dicht bij.
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 06 sep 2009, 16:22
Wie weet wat dit is? (eigen foto)
KNL
Berichten: 314 Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL » 06 sep 2009, 16:46
wasabi wortel
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314 Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:
Bericht
door Leo » 06 sep 2009, 21:28
uitschieter van een aardappel
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 07 sep 2009, 08:57
Leo heeft het goed, niemand gaat natuurlijk geloven dat dat geen door gestoken kaart is, maar goed.
PS: Ik geef de estafette stok weer door.
Cees
Berichten: 1081 Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 13:02
Het gaat om het groene! Werd vroeger veel gebruikt bij een zeer bekend gerecht van vis.
Niels
Forum Chef
Berichten: 659 Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:
Bericht
door Niels » 07 sep 2009, 14:54
Bij sole a la meuniere?
Cees
Berichten: 1081 Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 15:00
Niels schreef: Bij sole a la meuniere?
Nee, althans niet zover ik weet. de vis die ik bedoel is roze
Cees
Berichten: 1081 Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 15:52
Cees schreef: Niels schreef: Bij sole a la meuniere?
Nee, althans niet zover ik weet. de vis die ik bedoel is roze
geen peterselie .
mark_s
Berichten: 121 Lid geworden op: 03 nov 2005, 12:02
Locatie: Enkhuizen
Bericht
door mark_s » 07 sep 2009, 16:51
dille
Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.
Cees
Berichten: 1081 Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 17:03
mark_s schreef: dille
nee geen dille
Cees
Berichten: 1081 Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:
Bericht
door Cees » 07 sep 2009, 18:06
foto is wat vaag (niet scherp) Dus ik maak het wat makkelijker. Het ingredient zie je eigenlijk nergens meer ( in de keuken dan)..op uitzondering daar gelaten.
culinairezaken
Berichten: 31 Lid geworden op: 07 sep 2009, 14:01
Locatie: Haren
Contacteer:
Bericht
door culinairezaken » 08 sep 2009, 18:09
beetje lage resolutie heeft deze foto.
een gokje moet kunnen dacht ik, zeekraal?
Als het er uitziet als een eend, klinkt als een eend en beweegt als een eend, dan moet het waarschijnlijk iets langer op de grill.
Cees
Berichten: 1081 Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:
Bericht
door Cees » 08 sep 2009, 21:47
Nog een duidelijker beeld:
Cees
Berichten: 1081 Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:
Bericht
door Cees » 08 sep 2009, 21:49
Cees schreef: Nog een duidelijker beeld:
Ze stopten het in de grond in een gat.
Cees
Berichten: 1081 Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:
Bericht
door Cees » 08 sep 2009, 23:37
Cees schreef: mark_s schreef: dille
nee geen dille
Je was trouwens wel warm ...dit wordt eigenlijk altijd met deze bereiding gebruikt. Alleen dit ingredient werd voor de dille eerst gebruikt..en dan heb ik het over heeeel lang geleden. Het werd verder niet opgegeten, maar was puur voor de smaak af te geven.
Maurits
Berichten: 1376 Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 09 sep 2009, 06:15
dennenaald
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Cees
Berichten: 1081 Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:
Bericht
door Cees » 09 sep 2009, 09:04
Maurits schreef: dennenaald
Helemaal goed!! Netjes.
Maurits
Berichten: 1376 Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits » 09 sep 2009, 11:06
When there's smoke, there's flavor (Colgin)