Enigszins hippe tent. Eigenlijk geen tapasbar maar tapas restaurant. Wel de enige tapasgelegenheid met een michelin ster.
Menuutje voor €65,-, ongeveer 15 gerechtjes, dus niet zo'n financieele aderlating als gisteren (zie Sant Pau). Alle moderne technieken worden toegepast. Veel truffel,, en dat is voorwaar geen straf. Vooral de aardappel espuma met ossenstaart en truffel, jammie.
Over het algemeen niet super spectaculair, maar gewoon lekker, en daar gaat het uiteindelijk toch om.
Commerc 24 Barcelona
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Commerc 24 Barcelona
Heb alleen maar goede herinneringen aan dit restaurant/deze chef.
Zoals gezegd niet super spectaculair maar zeer degelijk en doordrongen van productkwaliteit.
Heb zelf met deze chef, Carles Abellan, in januari 2006 een kookcursus georganiseerd in zijn proefkeuken naast de zaak. Een zeer aimabel man met gedegen vakkennis en zeer open van geest. Een lange maar leerrijke dag
Hij heeft ook nog een tapasbar geopend, Tapaç24, Diputacio 269, een zijstraat van Passeig de Gracia. Zit steeds vol met Spanjaarden, weinig toeristen. Spreekt ook niet aan langs de buitenkant, zit half boven en half onder de grond, maar de smaakpapillen des te meer
Heeft jaren met Ferran opgetrokken en Hotel restaurant Benazuza in Sevilla opgestart.
Een aanrader wat mij betreft. Roland
Zoals gezegd niet super spectaculair maar zeer degelijk en doordrongen van productkwaliteit.
Heb zelf met deze chef, Carles Abellan, in januari 2006 een kookcursus georganiseerd in zijn proefkeuken naast de zaak. Een zeer aimabel man met gedegen vakkennis en zeer open van geest. Een lange maar leerrijke dag
Hij heeft ook nog een tapasbar geopend, Tapaç24, Diputacio 269, een zijstraat van Passeig de Gracia. Zit steeds vol met Spanjaarden, weinig toeristen. Spreekt ook niet aan langs de buitenkant, zit half boven en half onder de grond, maar de smaakpapillen des te meer

Heeft jaren met Ferran opgetrokken en Hotel restaurant Benazuza in Sevilla opgestart.
Een aanrader wat mij betreft. Roland