Nederlandse koks geplaatst voor Turijn
Nederlandse koks geplaatst voor Turijn
22 koks uit Nederland hebben zich geplaatst voor de Olympische Winterspelen in Turijn. De koks zijn afkomstig van LiveCookingEvents dat, net als bij de Olympische Spelen in Athene in 2004, weer de maaltijden voor sporters, begeleiders, pers en publiek mag verzorgen
Dat meldt kok en woordvoerder Bert Janssen van LiveCoolingEvents in De Gelderlander. ‘Het is de tweede keer dat het Heineken House ons heeft gevraagd. We zijn al vier maanden bezig met de voorbereiding. Het menu wordt samengesteld uit Hollandse en Italiaanse gerechten’, aldus Janssen.
Het culinaire team vertrekt 1 februari naar Turijn en kookt in een paviljoen dat de vorm heeft gekregen van een schaatsbaan. Dagelijks verzorgen de koks voor meer dan drieduizend maaltijden. De Olympische Spelen in Turijn vindt plaats van 10 tot en met 26 februari. Het is de twintigste editie van het evenement.
Dat meldt kok en woordvoerder Bert Janssen van LiveCoolingEvents in De Gelderlander. ‘Het is de tweede keer dat het Heineken House ons heeft gevraagd. We zijn al vier maanden bezig met de voorbereiding. Het menu wordt samengesteld uit Hollandse en Italiaanse gerechten’, aldus Janssen.
Het culinaire team vertrekt 1 februari naar Turijn en kookt in een paviljoen dat de vorm heeft gekregen van een schaatsbaan. Dagelijks verzorgen de koks voor meer dan drieduizend maaltijden. De Olympische Spelen in Turijn vindt plaats van 10 tot en met 26 februari. Het is de twintigste editie van het evenement.
Kokforum.nl : de website voor koks
-
- Berichten: 5
- Lid geworden op: 23 jan 2006, 17:01
- Locatie: 's-Hertogenbosch
- Contacteer:
Olympische Spelen Turijn
Graag gedaan Alexander..Jammer dat je van je baas niet mee mocht..Volgende keer beter.
-
- Berichten: 5
- Lid geworden op: 23 jan 2006, 17:01
- Locatie: 's-Hertogenbosch
- Contacteer:
Tja Ralph dat is idd jammer
Want Athene was een feest
)
zoals je weet.

zoals je weet.
oh? vertel.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
broodje kaas...bah..


"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
leuk..die knorr potjes op de planken.


"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
- Berichten: 5
- Lid geworden op: 23 jan 2006, 17:01
- Locatie: 's-Hertogenbosch
- Contacteer:
He Ralph
Hartstikke leuk dat je Co nog een mailtje stuurde tijdens onze tijd in Turijn...Bedankt hiervoor
Gr.Henry
Gr.Henry