its me Reinert

Graag zien wij wie U bent!
Gesloten
reinert
Berichten: 24
Lid geworden op: 06 jul 2007, 21:23
Locatie: winschoten

its me Reinert

Bericht door reinert »

Hallo hallo

ik kreeg deze tip van de ouwe om een keertje te kijken en ik zag dat me collega arno er ook in stond. Mijn naam is reinert prijs 26 jaar ben werkzaam als leerling kok bij holland casino. huh wacht even 26 en leerling :shock: ja echt waar verkeerde beroepskeuze gemaakt in verleden :oops: maar nu druk bezig om mijn carriere op te bouwen als kok. Het is helaas wel moeilijk om als 26 jarige leerling een leerplek voor te vinden. maar ik denk maar zo waar een wil is een weg en niemand is te oud om te leren. en een beetje geluk is ook nooit weg :wink: maar als ik iets van deze site kan leren dan ben ik tevreden.

gegroet

reinert
tja........
de ouwe
Berichten: 29
Lid geworden op: 22 jan 2007, 23:13
Locatie: noorderveld

de eerste

Bericht door de ouwe »

welkom
ik zie dat je de stap gemaakt hebt om je in te schrijven
ik weet zeker dat je hier heel veel kunt opsteken
gewoon lekker rond kijken hier je kan veel oppikken hier
Joline
Berichten: 81
Lid geworden op: 22 mar 2007, 15:20
Locatie: den haag

Bericht door Joline »

heb ook last van het leeftijdsprobleem als leerling.. ben 23..
maar welkom elk geval.. !
kookboeken en KOKSmessen zijn net schoenen.. je kan er niet genoeg van hebben.. :D
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Bericht door Maurits »

Waarom is het een probleem om als 'oudere' aan de bak te komen? Deze mensen zijn volgens mij de extra gemotiveerden! (ja ja, ik ben aan het preken voor eigen paraochie :wink: ) Misschien kunnen de chefs van dit forum ook hier wat op zeggen.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
reinert
Berichten: 24
Lid geworden op: 06 jul 2007, 21:23
Locatie: winschoten

Bericht door reinert »

ik heb bij veel bedrijven gesolliciteerd en afgelopen woensdag proefdag gedraaid en toen kreeg ik te horen dat ik over 2 week uitslag kreeg maar dat ik waarschijnlijk toch te oud ben. veel bedrijven proberen zo min mogelijk kosten te maken en ook personeelskosten. dus ook wel begrijpelijk maar natuurlijk ook heel erg jammer. de mensen die heel erg motiveerd zijn zijn helaas er wel er dupe van. of ik zie het misschien verkeerd
tja........
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Bericht door Maurits »

Dat een oudere leerling duurder is, is misschien waar maar je krijgt ook meer waar voor je geld. :)
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
reinert
Berichten: 24
Lid geworden op: 06 jul 2007, 21:23
Locatie: winschoten

Bericht door reinert »

jah misschien denken wij er wel zo over, maar probeer toch maar eens leerling toch maar een plek te krijgen als 26 jarige. dat is echt moeilijk hoor.
tja........
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

prijs verschil zal er idd wel zijn...

weet eigenlijk niet hoeveel dat het is...

iemand een idee?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Joline
Berichten: 81
Lid geworden op: 22 mar 2007, 15:20
Locatie: den haag

Bericht door Joline »

Maurits schreef:Waarom is het een probleem om als 'oudere' aan de bak te komen? Deze mensen zijn volgens mij de extra gemotiveerden! (ja ja, ik ben aan het preken voor eigen paraochie :wink: ) Misschien kunnen de chefs van dit forum ook hier wat op zeggen.
zeker weten gemotiveerd.. bedoel, kies er 100% zelf voor en 200% gemotiveerd.. kan je helaas niet val alle leerlingen zeggen.. moet zeggen hoop bedrijven hebben wel zoiets van ouder = serieuzer..
oke vaak wel.. maar niet altijd natuurlijk :lol: :lol: :lol:
kookboeken en KOKSmessen zijn net schoenen.. je kan er niet genoeg van hebben.. :D
reinert
Berichten: 24
Lid geworden op: 06 jul 2007, 21:23
Locatie: winschoten

Bericht door reinert »

als wij zo gemotiveerd zijn. dan moeten ze ons toch juist aannemen. :P ik heb nog steeds geen plek voor het volgend leerjaar jammer genoeg. word er wel triest van
tja........
Joline
Berichten: 81
Lid geworden op: 22 mar 2007, 15:20
Locatie: den haag

Bericht door Joline »

ik gelukkig al wel, maar heeft me ook 25 sollicitaties gekost..
succes elk geval!
kookboeken en KOKSmessen zijn net schoenen.. je kan er niet genoeg van hebben.. :D
chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter »

Leo schreef:prijs verschil zal er idd wel zijn...

weet eigenlijk niet hoeveel dat het is...

iemand een idee?
Kan nooit veel zijn, het verschil met wettelijk min. en Cao is pak m beet 0,6% (lol)
chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter »

Welkom, ik vraag mezelf af wat je hier voor deed, je moet wel helemaal gek zijn om op je 25e de horeca in te gaan.....als leerling.
Ik hoop dat het je bevalt, en dat je maar snel een topkok mag worden.
reinert
Berichten: 24
Lid geworden op: 06 jul 2007, 21:23
Locatie: winschoten

Bericht door reinert »

ik wou in principe me hele leven al kok worden maar toen indertijd dat ik een keuze moest maken waren de computers in opgang dat was toen nieuw en spannend en dacht ik er toen niet bij na wat voor keuze ik ging maken. en tot de dag van vandaag heb ik er spijt van dat ik dat gedaan heb. na een poosje als keukenhulp te hebben gewerkt kreeg ik toch uiteindelijk de kans om het te doen. voor mij was toen de optie of mijn droom waarmaken of de rest van me leven vervelen achter de computer en terwijl ik nooit echt een 9 tot 5 persoon ben geweest. tot nu toe alle werk dat ik gedaan heb als kok bevalt mij harstikke goed het is net een droom voor mij die uitkomt. en dan denk ik waarom ook niet? ik hou van koken en de reactie van gasten die daar uit voort komen. is het dan voor mij verkeerd om dan nog gaan te beginnen? voor mij niet denk ik dan maar. wat is er nouw mooier smaken te combineren en de mensen laten verassen of te verbazen. het werk ligt in je hart anders zouden we toch het niet doen?
tja........
chef peter
Berichten: 418
Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45

Bericht door chef peter »

reinert schreef:ik wou in principe me hele leven al kok worden maar toen indertijd dat ik een keuze moest maken waren de computers in opgang dat was toen nieuw en spannend en dacht ik er toen niet bij na wat voor keuze ik ging maken. en tot de dag van vandaag heb ik er spijt van dat ik dat gedaan heb. na een poosje als keukenhulp te hebben gewerkt kreeg ik toch uiteindelijk de kans om het te doen. voor mij was toen de optie of mijn droom waarmaken of de rest van me leven vervelen achter de computer en terwijl ik nooit echt een 9 tot 5 persoon ben geweest. tot nu toe alle werk dat ik gedaan heb als kok bevalt mij harstikke goed het is net een droom voor mij die uitkomt. en dan denk ik waarom ook niet? ik hou van koken en de reactie van gasten die daar uit voort komen. is het dan voor mij verkeerd om dan nog gaan te beginnen? voor mij niet denk ik dan maar. wat is er nouw mooier smaken te combineren en de mensen laten verassen of te verbazen. het werk ligt in je hart anders zouden we toch het niet doen?
Goede motivatie, dit soort instelling is nodig in de horeca, dat kunnen ze gebruiken ook.
reinert
Berichten: 24
Lid geworden op: 06 jul 2007, 21:23
Locatie: winschoten

Bericht door reinert »

dank je wel chef peter
tja........
Jom
Berichten: 161
Lid geworden op: 03 mei 2007, 13:56
Locatie: bloemendaal
Contacteer:

Bericht door Jom »

al een plek gevonden reinert?
De aanhouder wint
reinert
Berichten: 24
Lid geworden op: 06 jul 2007, 21:23
Locatie: winschoten

Bericht door reinert »

nee helaas :(
tja........
Capo
Berichten: 31
Lid geworden op: 23 jul 2007, 15:27
Locatie: Maaseik (B)

Bericht door Capo »

Hoop dat je nog wat kunt vinden...
Bedenk wel dat de meeste leerlingenplaatsen al rond januari worden vastgelegd (hier wel iig)

Denk dat als je niks meer kunt vinden en voor volgend jaar je tijdig je brieven verstuurt je nog steeds even veel kans maakt als een "jongere" leerling.

succes

[edit] zie net dit bericht: http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopi ... highlight=
reinert
Berichten: 24
Lid geworden op: 06 jul 2007, 21:23
Locatie: winschoten

Bericht door reinert »

dank je wel capo

ik ben daar intussen nu ook wel achter gekomen. het is voor mij een leer voor het volgend jaar. als ik nog niks heb ga ik maar voor een jaar de bol opleiding in. ik denk dat ik dan geen keus heb. afhaken doe ik niet. dat komt niet in mijn woordenboek voor. ik moet en zal de papieren halen hoe dan ook. ik denk maar zo waar een wil is is een weg. maar die weg is wel heel erg lang.
tja........
Jom
Berichten: 161
Lid geworden op: 03 mei 2007, 13:56
Locatie: bloemendaal
Contacteer:

Bericht door Jom »

reinert, je hebt een pb.
De aanhouder wint
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Bericht door Webmaster »

heren zullen we het onderwerp sluiten hier ? tenslotte is dit "stel je voor"

en raad aan om in "Post je bericht" verder te gaan.

thnx,
Terry
Kokforum.nl : de website voor koks
Gesloten