Hallo,
Ik ben bezig een kostenplaatje te maken voor het opzetten van een klein restaurant met ongeveer plaats voor 40 gasten. Het wordt een restaurant met een zeer simpel concept: voor 25 euro 3 gangen waarin je kan kiezen tussen vis, vlees of vega. De inkoop van deze gerechten zijn ongeveer 6 euro ex. en 12,50 inc. persk. en 5% breuk en bederf. De brutowinst marge is zo ongeveer 75%.
De bedoeling is een goedkoop pand te kopen van 20.000 euro en te verbouwen voor 10.000 euro exc. alle materialen.
Ik heb een eigen vermogen van 30.000 euro en wil een lening afsluiten voor 50.000 euro.
Ik heb wat kostenplaatjes toegevoegd. Zou iemand hier naar kunnen kijken en laten weten of het een reeel beeld is?
Financiën voor opzetten restaurant
Re: Financiën voor opzetten restaurant
ik zou zeggen, gewoon doen!! 
-
Chef jurre
- Berichten: 36
- Lid geworden op: 15 nov 2006, 15:12
- Locatie: Sneek
Re: Financiën voor opzetten restaurant
mmmh ik weet niet hoe ik de excel bestanden moet toevoegen.. Iemand die dit wel weet?
Ramsay is a legend.
Re: Financiën voor opzetten restaurant
online opslaan gaat hier niet.
ergens een webserver zoeken, of dropbox
ergens een webserver zoeken, of dropbox
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
