Ik zou het leuk vinden mezelf te abonneren op een blad nu dan binnenkort mijn opleiding een feit wordt....
Welke bladen zijn volgens jullie MUST READS voor mensen die werkzaam zijn in gastronomie? Dan kan ik eens kijken wat hier te krijgen is (noord limburg). Natuurlijk is voor ons land nederlands het handigst maar als er te weinig aanbod is op dat vlak mag engelstalig ook.
Alvast dank!
welke bladen lezen jullie?
- berexstone
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07
Re: welke bladen lezen jullie?
Ik lees er nogal wat, maar ze zijn niet allemaal even gemakkelijk verkrijgbaar.
Bij de betere tijdschriftenhandel, bijvoorbeeld IMS in Breda, kan ik aanraden :
GaultMillau magazine (Frans, franstalig)
Restaurant magazine (Brits, engelstalig)
greetingz,
berex
Bij de betere tijdschriftenhandel, bijvoorbeeld IMS in Breda, kan ik aanraden :
GaultMillau magazine (Frans, franstalig)
Restaurant magazine (Brits, engelstalig)
greetingz,
berex
Re: welke bladen lezen jullie?
Saissonier en Patisserie en Desserts
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: welke bladen lezen jullie?
vergeten zelf erbij te zetten dat ik bouillon magazine lees (nederlands)
niet perse voor chefs maar wordt wel in geschreven door de bekende namen, over bekende namen, geweldige en leesbare journalistiek.
het soort blad dat je bewaart en lekker wegleest...
voor wie het nog niet kent, een aanrader!
niet perse voor chefs maar wordt wel in geschreven door de bekende namen, over bekende namen, geweldige en leesbare journalistiek.
het soort blad dat je bewaart en lekker wegleest...
voor wie het nog niet kent, een aanrader!
Re: welke bladen lezen jullie?
Tijdschrift Misset Horeca vind ik de moeite waard om te lezen. Prijzen zijn alleen absurd hoog. € 288,75 ex.btw. per jaar voor een twee wekelijks blad!
Re: welke bladen lezen jullie?
Welke tijdschriften zijn er allemaal?
Nederland / Vlaanderen
Misset Horeca
Saissonier
Patisserie en Desserts
Horeca Entré
Passion Holds Impression
Chefs Magazine
Wie vult aan...
Nederland / Vlaanderen
Misset Horeca
Saissonier
Patisserie en Desserts
Horeca Entré
Passion Holds Impression
Chefs Magazine
Wie vult aan...
Re: welke bladen lezen jullie?
hoe zijn de ervaringen met chefs magazine?