Pizza op het strand
Pizza op het strand
Ik heb in m'n strandtent een Italiaans restaurant en haal met al mijn gerechten een goed niveau. Probleem zijn de pizza's, vind ze niet geweldig. Heb nu voorgebakken pizza's uit Italie. Ik zou ook wel n houtgestookte oven willen met eigengemaakt pizzadeeg, en dat zou ook wel werken als het in NL iedere dag 25 graden is. Probleem is dus dat ik ook op mindere dagen pizza's wil verkopen voor die 2 klanten. Soms is het gewoon 2 weken k..weer. Heb n goede kleine en grote steenoven. Vers deeg is n probleem i.v.m de houdbaarheid en gebrek aan echte pizzaiolo. Wie heeft de oplossing?
Re: Pizza op het strand
volgens mij zijn er kant en klare d.v. bodems te koop
ik weet niet wat de kwaliteit is maar misschien een optie
ik weet niet wat de kwaliteit is maar misschien een optie
Re: Pizza op het strand
Die heb ik geprobeerd, van Punto e Pasta en van Al Capone. Beiden ok, maar niet super.
Re: Pizza op het strand
Ik heb ooit een soort van pizzapers zien staan in een shoarma/pizzatent. Ik geloof dat men bolletjes kant en klare deeg uit de vriezer(?) gebruikt. Gewoon in het midden leggen, persen en klaar, duurde misschien 1 1/2 minuut. Stel dat de deeg werkelijk uit de vriezer komt, neem je gewoon uit wat je denkt wat je nodig hebt.
