Hallo allemaal!
Al een tijdje lees ik mee, maar het wordt tijd om mij aan u voor te stellen...
Ik ben Annelies van Tessel, 61 jaar jong en tot twee jaar geleden nog beeldend kunstenaar (fijnschilder en illustrator).
Twee jaar geleden kwam ik in aanraking van wat mijn grootste passie zou worden: kunst in suiker......
Sinds ik vorig jaar èn dit jaar 3 x goud heb gewonnen in Birmingham geef ik (met heel veel plezier!) workshops, cursussen en demonstraties. Zo ga ik b.v. in februari voor 4 dagen naar Cyprus om les te gaan geven aan banketbakkers en patissiers, iets waar ik erg naar uitkijk.
Aangezien ik nog steeds erg leergierig ben hoop ik op dit forum ook heel veel te kunnen leren!
Wilt u (een beetje) zien wie ik ben en wat ik doe, neem dan een kijkje op mijn website: http://www.anneliesvantessel.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Ik hoop veel van u te mogen leren.
Met een vriendelijke groet van Annelies.
Alweer een nieuw lid....
Re: Alweer een nieuw lid....
Heeft voorstellen zin....als er niemand reageert?

Re: Alweer een nieuw lid....
oh ja wel hoor...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
Amazingtruffle
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
- Contacteer:
Re: Alweer een nieuw lid....
uiteraard!
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)
Re: Alweer een nieuw lid....
Ohhhh zeker, zelf kijk ik af en toe in deze rubriek. Ik heb net je website bekeken met al het mooie suikerwerk. Grote klasse!!!! Zelf heb ik op mijn opleiding in Amsterdam, onderricht mogen genieten van een echte suikerbakker. Je creatieve kunstzinnigheid komt tot leven in je passie voor koken. Petje af!!!!
