hallo iedereen,
Voor mijn eindwerk aan hotelschool moet ik een frans gastronisch menu samenstellen bestaande uit soep,voorgerecht,hoofdgerecht,nagerecht.
Nu zou ik toch wel wat hulp willen voor de keuze hiervan of enige richtlijnen.
ik dacht aan soep aspergesoep
voorgerecht nog geen idee
hoofdgerecht iets met varken, aangezien onze school wedstrijd varken zoekt school heeft gewonnen kan dit zeker niet mislaan, de vraag is welk stukje van varken en welke garnituren.
dessert: ook nog totaal geen idee aangezien ik niet graag desserts maak :'(
moesten jullie enige tips of richtlijnen hebben alvast bedankt voor ze te posten
eindwerk menu
Re: eindwerk menu
Als ik jou was zou ik het eerst zelf verzinnen, het hier plaatsen, en dan om commentaar vragen
Ik neem aan dat als je examen gaat doen je wel een gerecht kan verzinnen..
Succes!
Ik neem aan dat als je examen gaat doen je wel een gerecht kan verzinnen..
Succes!
" In een land dat culinair ontwaakt, groeit het smaakbewustzijn " - Herman den Blijker
-
Xavier
Re: eindwerk menu
toch geen aspergesoep hé? t'is bijna oktober!
ik zou zeggen, sla eens een paar kookboekjes open van bvb Bocuse...
ik zou zeggen, sla eens een paar kookboekjes open van bvb Bocuse...
Re: eindwerk menu
varkensstaart?
