heb overlaatst een mirenge gegeten 'echt top' super luchtig zo een half bolletje,aan de onderkant gelijk isimoschuim
de gastvrouw zij me dat het gewoon eiwit in een espuma gedaan,en dan in de izidry gedroogd
heb dat nu al gedaan,
-met ovoneve
-met xantana
-met proesuma
echt niets lukt
als ik het droog dan valt het gewoon in
dus daarmee vraag ik heeft daar iemand een receptje van of een technick
dank u,
mirenge TOP
Re: mirenge TOP
wellicht back to basic.....
1 deel poedersuiker op 1 deel eiwit maakt prima schuim. Eiwit met beetje citroen en zout opschuimen tot lobbig (d.w.z. met de schwung van een slappe pielemuis), dan poedersuiker erbij en draaien tot het steviger en glanzend is. Massa in een spuitzak en vormpjes spuiten. 1 uur in een oven van 100c voor kleine schuimpjes (4 cm doorsnee).
1 deel poedersuiker op 1 deel eiwit maakt prima schuim. Eiwit met beetje citroen en zout opschuimen tot lobbig (d.w.z. met de schwung van een slappe pielemuis), dan poedersuiker erbij en draaien tot het steviger en glanzend is. Massa in een spuitzak en vormpjes spuiten. 1 uur in een oven van 100c voor kleine schuimpjes (4 cm doorsnee).
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Re: mirenge TOP
Dit zou gewoon eiwitpoeder en suiker met water en citroen zijn. Luchtig slaan en spuiten. Drogen in de ezidri.
