Serviesgoed

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Serviesgoed

Bericht door Bon Chef »

Howdy

Ik ben opzoek naar nieuw serviesgoed, ik vroeg mij af op welke merken jullie koken en wat jullie mooi servies vinden.
Ben benieuwd!

Groeten
Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Re: Serviesgoed

Bericht door Bon Chef »

Bedankt, veeel aan gehad :) Haal maar weg hoor
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Serviesgoed

Bericht door Leo »

of we blazen het nieuw leven in..

Ben ook opzoek.

Young vind ik wel ok, bij de Hanos
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Serviesgoed

Bericht door Cees Timmerman »

Debecker en KZC, beiden uit Kortrijk, zijn topleveranciers. Check hun websites.
Een mogelijkheid is natuurlijk ook om kanalen te vinden om je eigen servies te laten ontwerpen/maken. Ben daar nu een beetje mee bezig, een leuke zoektocht.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Serviesgoed

Bericht door Leo »

Glas of Porselein?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Serviesgoed

Bericht door Cees Timmerman »

Kan van alles zijn. Ik ken iemand die veel contacten heeft op de kunstacademie, de studenten daar vinden het altijd interessant als ze met bepaald werk exposure kunnen krijgen. Verder liep ik tegen een bedrijfje aan die allerlei materialen in plexiglas gieten waar je heel verrassende effecten mee kan bewerkstelligen. Stel je bv voor om een geraamte van een noordzeetong in plexiglas te gieten, dan krijg je een waanzinnig visbord. Het leuke van dit alles is natuurlijk dat je uniek servies krijgt, weer een manier om de grijze massa te ontstijgen.
Joost K
Berichten: 114
Lid geworden op: 10 jul 2006, 16:07
Locatie: Spijk

Re: Serviesgoed

Bericht door Joost K »

Pillivuyt zijn echt vette borde gebruik ik veel voor wedstrijde.
Winners Never Quit, Quitters Never Win!
Bchef1
Berichten: 209
Lid geworden op: 12 mar 2009, 12:59
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Re: Serviesgoed

Bericht door Bchef1 »

Wij gebruiken veel St James. Niet het meest exclusive maar wel simpel, elegant en eigentijds.
en heeft chip-garantie.
I love defenseless animals, especially in a good gravy
Plaats reactie