Benelux Beurs verzamelaars Michelin 2010

Al het nieuws over de Michelin sterren, Gault Millau, Lekker
Plaats reactie
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Benelux Beurs verzamelaars Michelin 2010

Bericht door berexstone »

Ieder jaar op de derde zondag in maart organiseert de secretaris Benelux van de ACGCM (vereniging van verzamelaars van Michelingidsen en kaarten) een beurs. Dit jaar op zondag 21 maart in het gebouw van de 'l'Athénée de Stavelot' in Stavelot, één van de mooiste en oudste dorpjes in de Belgische Ardennen, waar het Frans nog de tweede taal is omdat er Wallón' gesproken wordt.
Te koop en / of te ruil zijn oude Michelin Guides Rouges, Toeristische gidsen, one-off collector's items, wegenkaarten, maar ook een enorm aantal modelautootjes en trucks met zeer oude tot nieuwe Michelinlogo's. Verder Michelin attributen als metalen reclameborden, wegwijzers en lichtreclame's etc. Mischien leuk voor op de toiletten om de inspecteur te plezieren.
Tegen die tijd zal ook de nieuwe catalogus van alle Michelin hotel en restaurantgidsen van de eerste tot nu met foto en korte beschrijving klaar zijn. De katalogus gaat ongeveer 30€ kosten.
Meer inlichtingen bij Jacques Navez (naar z'n buik te oordelen een ervaren ex-inspecteur) : jnavez@skynet.be (tel: 00 32 80217087)
Voor inlichtingen over beurzen in thuisland Frankrijk van de ACGCM : http://www.acgcm.com" onclick="window.open(this.href);return false; (tel: 00 33 1 60822946) ehoudy@free.fr
Plaats reactie