Hello,
Mijn naam is Stephan Helmons, 20 jaar oud, en momenteel 1e jaars leerling zelfstandig werkend kok, heb hiervoor dus de basis-kok opleiding al met succes afgerond.
De interesse in koken is eigenlijk ontstaan toen ik een jaar of 14 was, ik vond de keuken toch wel erg interessant, en de programma's van Jamie Oliver woekerden die interesse alleen maar verder aan.
Ik woon in Roosendaal, werk in een hotel in Bergen op Zoom.
Heb nu toch maar besloten lid te worden van dit forum, ik keek hier al regelmatig rond, omdat ik ook in mn vrije tijd erg vaak met mn vak bezig ben.
De bedoeling van dit alles is natuurlijk voor mij om nieuwe dingen te leren, en nieuwe ideeën op te doen.
En als het mogelijk is hoop ik natuurlijk ook anderen te kunnen helpen met tips.
Tot nu toe vind ik het allemaal erg leerzaam hier, en dat is toch het voornaamste doel dacht ik zo.
En ik hoop er hier zo ook een beetje achter te komen wat ik hierna wil gaan doen, ik twijfel nog tussen de specialisatie-opleiding en de opleiding keuken-management.
Groeten!
Even voorstellen
Re: Even voorstellen
welkom hier!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl