het bruin maken van een bord, hoe word dat ook al weer genoemd?
op google krijg ik de meeste rare dingen, zoals penis leren

mvg Dion
Airborne101 schreef:whww,,
die ga ik onthouden!
thx jeroen!
ik heb zelf een boekje, maar daar staan de gerechten in en weetjes en steamertijden enz enz voor mijn werk.
ik had epilepsie (gelukkig overheengegroeid) maar vergat in die tijd werkelijk alles, en dat was een jaar geleden....
maar soms maak ik wel hele domme fouten, en meteen boos op mij he![]()
ik zeg teveel ja-maar
en tevaak een weerwoord.
maar mijn bedoeling is dan om te leren... niet om tegen te spreken.
maar alleen ik begrijp dit![]()
kreeg vandaag te horen dat ik veel op de verkeerde manier vroeg,
hun zeggen dion aardappelen afsteamen, en ik vroeg, heb je nu niet genoeg?
hun zuchten ff, maar waar ik dus eigenlijk antwoord op wil, is waarom er meer aardappelen bij moeten.
en kreeg gister te horen dat ik geen leerling ben, ik ben daar om te werken![]()
dus ik ga nu en dan vaker achter 't forum zitten![]()
gr dion
dat je geen leerling bent, maar je er om te werken bent.Airborne101 schreef:hey knl,
ik snap je post half![]()
welke groffe uitspraak?
ben je niks mee met dat werk...??
ik leer wel wat, door te kijken, en bonnen maken (gewoon kleine kaart) maar ik moet gewoon werken, snapje...
niet teveel vragen, gewoon hard doorwerken.
ik zat er ook wel aan te denken om ergens anders naar toe te gaan, want dit is meer lopende band werk (goed voor de basis als je het mij vraagt, snijtechnieken, warenkennis) maar het verdient zo goed!
en ik weet niet hoe het in een ander restaurant is... en dan zeggen jullie uitproberen....
ey,, ik ga gewoon vragen of ik x dagje mag meelopen.... thx![]()
![]()
gr dion