Opdracht:
U stuurt een receptuur in voor een amuse waar uit u kunt kiezen tussen;
- Vegetarisch met als basis vergeten groenten
- Vlees met als basis Wagyu
- Vis met als basis de Texelse harder
- Zoete patisserie met als basis kersen
http://www.koppertcress.com/index.php?PageID=2549
NADERE INFO,
Tijdens de wedstrijd is iedere kok welkom om inspiratie op te doen,
er zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn om hun innovatieve en nieuwe producten te promoten,
Koppert cress, Wagyu, the green egg, Rungis, van Drie groep, en nog veel meer.
Aansluitend aan de wedstrijd zal er een feestavond zijn ism Euro-toques
Zo kunt u alles te weten komen over de filosofie van euro-toques, de innovaties van de leveranciers onder het genot van een hapje en een drankje.
voor aanmelding kunt u mailen naar eric@koppertcress.com of evert@piment.nl
22 juni ->Aromatique de Gastronomique
Re: 22 juni ->Aromatique de Gastronomique
Ben opzich wel geinterreeerd om dit te gaan bekijken. Gaan er mensen heen?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl