Ivm toenemende activiteiten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vakman/vrouw die toe is aan een uitdaging.
Omschrijving werkzaamheden:
Dagelijkse administratieve werkzaamheden zoals bestellingen, controleren van roosters, haccp procedures.
Dagelijks bijwonen van F&B meetings.
Dagelijkse briefing van alle koks.
Controleren van productie van alle afdelingen.
Controleren van werkzaamheden van van de spoelkeuken medewerkers ism de ass. chief steward.
Calculaties, communicatie en onderhandelingen met leveranciers ism de purchase manager.
2 x per maand als Manager on Duty de eindverantwoordelijkheid dragen over het hele hotel.
Vormgeven van nieuwe menu's voor alle outlets.
Het houden van sollicitatie gesprekken ism de HR manager.
Het houden van functioneringsgesprekken.
Het vervangen van de executive chef bij diens afwezigheid.
Over het hotel:
Gelegen in de grootste stad aan de westkust van Ierland (zo'n 100.000 inwoners), met 282 kamers, suites, penthouses en appartementen.
Restaurant met 250 zitplaatsen, banquetting faciliteiten tot 1000 personen, roomservice, atrium bar 120 zitplaatsen en Veranda Lounge met 100 zitplaatsen.
18 FTE koks en 8 FTE spoelkeuken medewerkers, aangevuld met part time personeel.
Wij vragen:
minimaal afgeronde opleiding niveau 3, evt aangevuld met cursussen.
ervaring in betere bedrijven.
aantoonbare leidinggevende ervaring aan een team van minimaal 8 FTE
Goede kennis van de Engelse taal.
Minimaal 28 jaar.
Open communicatie, hands on, leading by example, geen 9 tot 5 mentaliteit.
Wij bieden:
Uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen 1 van de snelstgroeiende ketens van Europa.
Uitgebreide mogelijkheden voor scholing en training.
Een aanvangssalaris van 35.000 bruto (je betaald hier 20% belasting, dus dat is ongeveer 2700 netto) aangevuld met bonussen en fooien.
Aantrekkelijke kortingen voor onze Spa, leisure centre, en overnachtingen wereldwijd tegen sterk gereduceerd tarief.
Kosten voortvloeiend uit de sollicitatie procedure zijn voor eigen rekening. Daarom zullen alleen zeer serieuze kandidaten in behandeling worden genomen.
We adviseren wel, maar dragen geen zorg voor huisvesting (maar dat is hier dan ook reuze makkelijk te regelen)
Pensioen opbouw is voor eigen rekening.
Geïnteresseerden kunnen CV, 3 referenties en begeleidend schrijven in het Engels mailen naar
joost.tammeling@radissonsas.com
Joost M. Tammeling
executive chef
Lough Atalia Road
Galway, Ierland
tel. 00353 91 538 200
http://www.radissonhotelgalway.com
executive sous chef ierland
Re: executive sous chef ierland
krijgen we die vreemde termen als "executive" nu ook al in de horeca?!
Sous chef is toch gewoon sous chef of ben ik ouderwets?
Sous chef is toch gewoon sous chef of ben ik ouderwets?
Re: executive sous chef ierland
In kleine hotels wel.
In grote hotels werk je met junior sous chefs, sous chefs en executive sous chefs.
de executive sous chef heeft meer een management positie, en is ass. head of department.
Daarom zijn er ook manager on duty diensten inbegrepen in de functie.
Voor een gewone of een junior sous chef zou dit niet het geval zijn.
Zelfde als in mijn positie.
een head chef is gewoon chef kok en is verantwoording schuldig aan de F&B manager.
Een executive chef is lid van het management team, en legt alleen verantwoording af aan de General manager. Uiteraard werk je wel samen met de F&B manager, maar dan als gelijken.
Hoop dat het nu wat meer duidelijk is.
In grote hotels werk je met junior sous chefs, sous chefs en executive sous chefs.
de executive sous chef heeft meer een management positie, en is ass. head of department.
Daarom zijn er ook manager on duty diensten inbegrepen in de functie.
Voor een gewone of een junior sous chef zou dit niet het geval zijn.
Zelfde als in mijn positie.
een head chef is gewoon chef kok en is verantwoording schuldig aan de F&B manager.
Een executive chef is lid van het management team, en legt alleen verantwoording af aan de General manager. Uiteraard werk je wel samen met de F&B manager, maar dan als gelijken.
Hoop dat het nu wat meer duidelijk is.
-
- Berichten: 418
- Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45
Re: executive sous chef ierland
Goed salaris, zoals het hoort, neem aan voor 38 uurtjes.
Wordt er aan pensioen opbouw gedaan, waneer vind er uitkering plaats, bij uitschrijving in Ierland ? of moet je deze gaan claimen op je 65e. Heb van een vriendin van mij gehoord dat er niets te claimen valt, weet het dus niet zeker, als dit het geval is moet je de premie wel even van het salaris aftrekken, evenals een evt. arbeidsongeschiktheids verzekering.
Wordt er aan pensioen opbouw gedaan, waneer vind er uitkering plaats, bij uitschrijving in Ierland ? of moet je deze gaan claimen op je 65e. Heb van een vriendin van mij gehoord dat er niets te claimen valt, weet het dus niet zeker, als dit het geval is moet je de premie wel even van het salaris aftrekken, evenals een evt. arbeidsongeschiktheids verzekering.
Re: executive sous chef ierland
Hoi Peter,
39 urige werkweken hier in her Ierse.
Maar goed, je weet hoe de horeca is. Je werkt de uren die nodig zijn.
Extra gewerkte dagen krijg je terug in vrije tijd.
Pensioen opbouw moet je zelf regelen.
Daarnaast moet je als expat rekening houden met 2 % vermindering van AOW per in het buitenland gewerkt jaar.
Maar, bij goed functioneren is er een jaarlijkse loonsverhoging van 4%.
Daar kan de CAO van de Unie toch niet tegenop.
39 urige werkweken hier in her Ierse.
Maar goed, je weet hoe de horeca is. Je werkt de uren die nodig zijn.
Extra gewerkte dagen krijg je terug in vrije tijd.
Pensioen opbouw moet je zelf regelen.
Daarnaast moet je als expat rekening houden met 2 % vermindering van AOW per in het buitenland gewerkt jaar.
Maar, bij goed functioneren is er een jaarlijkse loonsverhoging van 4%.
Daar kan de CAO van de Unie toch niet tegenop.
Re: executive sous chef ierland
39 uur...
waar zijn de echte tijden! van 12:00 tot 0:00!! 
ik vind dit trouwens een vrij duidelijke advertentie!
deden meerdere mensen het maar zo.


ik vind dit trouwens een vrij duidelijke advertentie!
deden meerdere mensen het maar zo.
Re: executive sous chef ierland
Jij bent zeker net begonnen in de horeca?ricky schreef:39 uur...waar zijn de echte tijden! van 12:00 tot 0:00!!
.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Re: executive sous chef ierland
Haha!ricky schreef:
39 uur... waar zijn de echte tijden! van 12:00 tot 0:00!!
.
Jij bent zeker net begonnen in de horeca?
Met culinaire groet,
Jory in ’t Groen
De Buitendijkse keuken
Tel: 06-48130618
http://www.debuitendijksekeuken.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
info@debuitendijksekeuken.nl
Jory in ’t Groen
De Buitendijkse keuken
Tel: 06-48130618
http://www.debuitendijksekeuken.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
info@debuitendijksekeuken.nl