Hollandaise opschuimen?

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Gert
Berichten: 98
Lid geworden op: 12 jul 2007, 20:58
Locatie: wageningen
Contacteer:

Hollandaise opschuimen?

Bericht door Gert »

is het mogelijk om een schuim van hollandaise te maken zonder lecithine?
het leek me leuk omdat binnenkort te maken bij een gerecht.
'k ben benieuwd
wwinkel
Berichten: 19
Lid geworden op: 30 nov 2007, 12:05
Locatie: Hapert

Bericht door wwinkel »

ik heb het nog niet geprobeerd.
Je zou de hollandaise kunnen emulgeren met sosa pastry emulfiser
om schiften tegen te gaan
Zorgen dat de saus niet te dik is en dan vervolgens schuimen met sucro.

of ovoneve oplossen in je castric of wijn en dan warmkloppen als normaal.
en in de kidde met 2 patronen.
warm houden in de bain marie.

dit geeft denk ik twee verschillende soorten schuim.
let wel,, ,,,,,,,,dit is theorie,,,,,
Plaats reactie