is het mogelijk om een schuim van hollandaise te maken zonder lecithine?
het leek me leuk omdat binnenkort te maken bij een gerecht.
'k ben benieuwd
Hollandaise opschuimen?
ik heb het nog niet geprobeerd.
Je zou de hollandaise kunnen emulgeren met sosa pastry emulfiser
om schiften tegen te gaan
Zorgen dat de saus niet te dik is en dan vervolgens schuimen met sucro.
of ovoneve oplossen in je castric of wijn en dan warmkloppen als normaal.
en in de kidde met 2 patronen.
warm houden in de bain marie.
dit geeft denk ik twee verschillende soorten schuim.
let wel,, ,,,,,,,,dit is theorie,,,,,
Je zou de hollandaise kunnen emulgeren met sosa pastry emulfiser
om schiften tegen te gaan
Zorgen dat de saus niet te dik is en dan vervolgens schuimen met sucro.
of ovoneve oplossen in je castric of wijn en dan warmkloppen als normaal.
en in de kidde met 2 patronen.
warm houden in de bain marie.
dit geeft denk ik twee verschillende soorten schuim.
let wel,, ,,,,,,,,dit is theorie,,,,,