Op Trinidad & Tobago vind je de beste chefkoks van het Caribische gebied: maar liefst vier jaar achterelkaar wonnen topkoks op deze eilanden namelijk de titel 'best chefs of the Caribbean. Tijd dus voor een culinaire ontdekkingsreis naar de keuken op deze eilanden van 1 tot 9 maart aanstaande.
Reisorganisatie Talisman Travel Design organiseert sinds kort culinaire ontdekkingsreizen naar bijzondere plaatsen in de wereld. Van 1 tot 9 maart vindt de culinaire expeditie plaats naar Trinidad en Tobago, samen met topkok Jeremy Vermolen van Eethuis Den Dieje uit Roosendaal. Je geniet tijdens deze reis niet alleen van bijzondere streekgerechten, je komt ook alles te weten over Jeremy's kennis, ervaring en zijn kooktalent. En je leert zelf koken.
Een bijzondere specialiteit van het eiland die zeker op het menu staat, is het broodje haai, 'bake & shark'. En natuurlijk een heerlijke coupe kokosijs.
Verder beleef je twee super diners in Chefs3 en Latitude 11, toprestaurants op het eiland. De laatste avond wordt er een barbeque georganiseerd door Jeremy.
Behalve culinaire uitstapjes, is er tijdens deze reis meer te beleven. Zo kun je met een jeepsafari of catamarantocht mee. Je maakt een stadstour door Port of Spain, je bezoekt een chocolade- en rumproeverij en je feest mee op een wekelijks straatfeest en een calypso nacht.
Meer informatie over deze smaakvolle reis, vind je in de virtuele reisgids van Talisman Travel Design.
http://www.talismanreizen.nl/digibrochure/culinair.html
Bron: http://www.caribemagazine.nl
Culinaire ontdekkingsreis naar Trinidad & Tobago
Culinaire ontdekkingsreis naar Trinidad & Tobago
Kokforum.nl : de website voor koks