executive sous chef in groot 4* hotel in Ierland

Hier kunt u uw advertentie plaatsen. Bekijk eerst het voorbeeld en de regels.
Gebruikersavatar
joost
Berichten: 118
Lid geworden op: 03 jun 2006, 22:14
Locatie: Antwerpen, Belgie
Contacteer:

executive sous chef in groot 4* hotel in Ierland

Bericht door joost »

Voor spoedige indiensttreding zijn wij op zoek naar een executive sous chef.

Functie inhoud: dagelijkse operationele leiding geven aan een internationale brigade van 18 koks, 8 full time stewarding medewerkers, en een wisselend aantal oproepkrachten.
Het dagelijkse F&B vergaderingen bijwonen.
Cost controll, zowel in inkoop als in personeel.
Het zorg dragen voor de inkoop, in goede samenwerking met de purchasing manager.
Het aansturen en controleren van de jr. sous chef.
Controle van alle keukens (barfood, restaurant, pastry en banquetting)
Het samenstellen en calculeren van nieuwe menu's.
Trainen van nieuwe medewerkers.
Zorg dragen voor de roosters van de keuken, en het controleren van de roosters, samen met de chief steward.
2 x per maand een avond manager on duty diensten draaien.
Zorg dragen voor een optimale samenwerking met andere afdelingen.
Rapporteren aan en adviseren van de executive chef, en hem vervangen bij diens afwezigheid.

Het hotel: 4 *, 282 kamers en 22 appartementen. Banquetting faciliteiten tot 800 personen sitting down dinner, en buffetten tot 1500.
A la carte restaurant met 220 zitplaatsen, bar met 80 zitplaatsen, veranda lounge met 100 zitplaatsen.
Doelgroepen, locale Ierse bevolking, internationale gasten, grote ondernemingen.

Gezien de zwaarte van de functie gaat de voorkeur uit naar een ervaren vakman/vakvrouw, minimaal 28 jaar, met zowel ervaring in de fijnere keuken als in grote hotels, die stevig in zijn/ haar schoenen staat. Uiteraard ben je gewend aan presteren onder druk en heb je een oplossing zoekende persoonlijkheid.
Affiniteit met Engelse en/of Ierse keuken is een pre.
Natuurlijk heb je minimaal een afgeronde opleiding op nivo 3, eventueel aangevuld met cursussen.
Voldoende kennis van de Engelse taal om jezelf duidelijk te maken is wel zo handig.

Geboden, een interessante carriere in een van de snelstgroeiende hotelketens van de wereld, met voldoende doorgroeimogelijkheden.
Een uitermate goed salaris, en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, kijk dan eens op
www.radissonhotelgalway.com

Sollicitaties (met minimaal 3 referenties bij je CV) en/of informatie in het Engels:
Joost M. Tammeling
Executive Head Chef
Radisson SAS Hotel & Spa Galway
Lough Atalia Road
Galway, Ierland
tel 00353 91 538 300
joost.tammeling@radissonsas.com
Plaats reactie