gebruik het recept van de kaviaar dat in de bijsluiter staat,denk meloen ofzo?
Vervang de meloen door druivensap
druivensap=druiven door de sapcentrifuge en done
en dan opmaken zoals recept voorschrijft
dus denk ik dat je elke soort kaviaar kan maken met het recept dat in het boekje staat van je textura's
Als je dit als basis neemt
cookie schreef:dus denk ik dat je elke soort kaviaar kan maken met het recept dat in het boekje staat van je textura's
Als je dit als basis neemt
Volgens mij levert het problemen op zodra de compositie alcohol bevat en/of zuur...maar dat weet ik niet zeker.
Hebben julie ervaring met kaviaar maken van een zuur en/of alcoholisch product?
Ik ben een gewone kok en geen scheikundige, maar op een workshop werd er gezegd dat de ph-waarde minimum vier moet zijn. ik heb dit toen uitgeprobeerd en dit bleek te kloppen. Blijkbaar doen de testuras pas jun werk vanaf ph-waarde 4.
die dingen gaan me wat te ver
blijkbaar heb ik gewoon geluk gehad
Persoonlijk kijk ik nog altijd het meeste op naar de ''oude garde'' die deden ook leuke dingen zonder texturas en het was ook mooi en lekker
wat niet wegneemt dat ik af en toe wel eens een schuimpje of luchtje probeer
Je hebt iets met quorn gedaan, dus een vegetarisch recept??
Ik heb je receptuur nog niet gevonden. Aangezien mijn familie vegetarisch is, wil ik graag weten wat je precies gedaan hebt.