Kookwedstrijden zoeken deelnemers
Kookwedstrijden zoeken deelnemers
Wedstrijdkoks kunnen hun hart ophalen de komende tijd. Diverse kookwedstrijden zoeken weer deelnemers. Het gaat om de strijd om de ‘Young Rubbens Award of the Year 2007’ en om de ‘Zilveren Champignon & Contente Mens’.
Organisator Euro-Toques Nederland meldt dat de Young Rubbens Award een nieuwe en internationale uitstraling heeft. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van Euro-Toques. De finale van de wedstrijd vindt plaats tijdens de Maastrichtse beurs EFFF in januari 2007. De winnaar krijgt onder meer een twee weken durende stage in een Europees toprestaurant.
Koks en gastheren die willen meedoen aan de prestigieuze wedstrijd om de Zilveren Champignon & Contente Mens, kunnen zich tot 1 oktober aanmelden bij organisator Piet Zandboer. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 1 november tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant in ’s-Hertogenbosch. De wedstrijd wordt dit jaar voor het eerste medegeorganiseerd door de Alliance Gastronomique.
Mail adres secretariaat van Euro-Toques
http://www.euro-toques.nl/index.php?opt ... &Itemid=90
Organisator Euro-Toques Nederland meldt dat de Young Rubbens Award een nieuwe en internationale uitstraling heeft. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van Euro-Toques. De finale van de wedstrijd vindt plaats tijdens de Maastrichtse beurs EFFF in januari 2007. De winnaar krijgt onder meer een twee weken durende stage in een Europees toprestaurant.
Koks en gastheren die willen meedoen aan de prestigieuze wedstrijd om de Zilveren Champignon & Contente Mens, kunnen zich tot 1 oktober aanmelden bij organisator Piet Zandboer. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 1 november tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant in ’s-Hertogenbosch. De wedstrijd wordt dit jaar voor het eerste medegeorganiseerd door de Alliance Gastronomique.
Mail adres secretariaat van Euro-Toques
http://www.euro-toques.nl/index.php?opt ... &Itemid=90
Kokforum.nl : de website voor koks
voor meer informatie over de Young Rubbens Award of the Year 2007.
kun je op mijn site kijken op
http://www.piment.nl/
onder " over piment "
hier staat ook het inschrijfformulier en regelement op.
kun je op mijn site kijken op
http://www.piment.nl/
onder " over piment "
hier staat ook het inschrijfformulier en regelement op.
wedstrijden zijn nuttig
een bedrijf heeft altijd tijd om je mee te laten doen hoeveel overuren maak je wel niet voor hun. en ten tweede als je goed presteerd is dat goed voor het bedrijf. verder komen daar alleen maar mensen die er verstand vani hebben en je kunt nieuwe technieken zien en veel van elkaar leren.
ik ga binnen kort ook aan een wedstrijd meedoen en ik vindt het belangrijk voor mijn ontwikkeling en bij de roggebot kunnen ze daar ook gewoon tijd voor maken
groetjes glenn
ik ga binnen kort ook aan een wedstrijd meedoen en ik vindt het belangrijk voor mijn ontwikkeling en bij de roggebot kunnen ze daar ook gewoon tijd voor maken
groetjes glenn
Wel grappig... op de horecava had je van die scholieren die mee deden aan een wedstrijd. Moesten wat met kalf doen. Mochten kikkoman gebruiken ( was gesponserd ) en konden wat groenten uitzoeken uit de saladiere.
1 duo heeft me weten te verbazen met hun gerecht en de presentatie. Mooi opgemaakt, en zag er gewoon zeer smakelijk uit. Perfecte quisson etc...
Maar die anderen... heerlijk hoe ik daar op die bank een uur heb zitten kijken. De een had een gerecht gemaakt bestaande uit 3 componenten. Rijst, broccoli, en spiesje van kalfsvlees.
Sate was gaar, broccoli was grijs, en de rijst zat in een omgekeerd kopje, wat dus echt veels te veel was. Alsof het nog niet goed genoeg was hebben ze een zilver bord gebruikt bij het opdienen. Maar daar zaten wat vegen op, dus even glassex op de randjes. Eten bleef gewoon liggen.
Maar dat brengt je weer op de discussie dat het onderwijs gewoon niet deugt.
Mijn chef doet nog wel eens mee met kookwedstrijden, staat ook nog wel eens in die folders van de sligro, ven, ispc. Ja die heeft daar wel tijd voor ja
1 duo heeft me weten te verbazen met hun gerecht en de presentatie. Mooi opgemaakt, en zag er gewoon zeer smakelijk uit. Perfecte quisson etc...
Maar die anderen... heerlijk hoe ik daar op die bank een uur heb zitten kijken. De een had een gerecht gemaakt bestaande uit 3 componenten. Rijst, broccoli, en spiesje van kalfsvlees.
Sate was gaar, broccoli was grijs, en de rijst zat in een omgekeerd kopje, wat dus echt veels te veel was. Alsof het nog niet goed genoeg was hebben ze een zilver bord gebruikt bij het opdienen. Maar daar zaten wat vegen op, dus even glassex op de randjes. Eten bleef gewoon liggen.
Maar dat brengt je weer op de discussie dat het onderwijs gewoon niet deugt.
Mijn chef doet nog wel eens mee met kookwedstrijden, staat ook nog wel eens in die folders van de sligro, ven, ispc. Ja die heeft daar wel tijd voor ja
best leuke opzet op de horecava, was een wedstrijd van VEN & rationaal. 5 warme en 4 koude amuse van of met kalfsvlees.
heb ik ook aan meegedaan,
http://www.kalfsvlees.nl/news/items/nat ... _2005.html
er zijn dit jaar nog wat wedstrijden,
De Roussillon Dessert Trophée 2006
http://www.totpr.nl/nl/index.html inschrijving is verlengd
riesling challenge 2006 Mosselen & Duitse riesling
via duitsewijnen.nl
Salon Culinair nu in het FEC
http://www.horesca.pbh.nl/page.php?id=666
de Zilveren Champignon 2006
http://www.zilverenchampignon.nl/
de Zilveren oester
info via Cor Vereeke of Bert Maessen
weet ik geen site van. heb wel het formulier op mijn werk liggen.
heb ik ook aan meegedaan,
http://www.kalfsvlees.nl/news/items/nat ... _2005.html
er zijn dit jaar nog wat wedstrijden,
De Roussillon Dessert Trophée 2006
http://www.totpr.nl/nl/index.html inschrijving is verlengd
riesling challenge 2006 Mosselen & Duitse riesling
via duitsewijnen.nl
Salon Culinair nu in het FEC
http://www.horesca.pbh.nl/page.php?id=666
de Zilveren Champignon 2006
http://www.zilverenchampignon.nl/
de Zilveren oester
info via Cor Vereeke of Bert Maessen
weet ik geen site van. heb wel het formulier op mijn werk liggen.
young rubbens award
hai allemaal.. ik heb meegedaan aan de young rubbens award afgelopen maandag en het was erg leuk om te doen.. het thema was wild, helaas werden alle mooie producten al weggekaapt voor m'n neus, maar een combi van hert met saus van hazenbout is het geworden.. maar het is best aan te raden om te doen, leuke ervaring! als je nou iets wilt weten vraag het gerust, mvg dennis!
Dit was super........jammer dat ik niet mee gedaan had...er waren naar horen maar 3 deelnemers en de 3e prijs was €250 ......ff kroketje frituren en tjakkaEvert schreef: Salon Culinair nu in het FEC
http://www.horesca.pbh.nl/page.php?id=666
