Wij zoeken per ½ Augustus 2007 een jonge, ambitieuze kok.
Het gaat om een eventuele functie als souschef in een nog te openen restaurant op hoog niveau.
In de omgeving van Utrecht!
Ben je geïnteresseerd, in voor wat uitdaging en creatief met koken?
Stuur je motivatie + c.v. naar mijn email! of laat hier een bericht achter!
Verdere specifieke informatie over restaurant etc. volgt in een evt. persoonlijk gesprek.
Met vriendelijke groet,
Email: dpvv@aol.nl
Gezocht: Jonge afgestudeerde kok(souschef) voor top zaak!
Gingen jullie je niet specialiseren op vis?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
ja inderdaad wordt een visrestaurant. 85 tot 90 % van de kaart worden vis gerechten. Natuurlijk ook allemaal soorten schelp en schaaldieren.
We gaan in de zomer open.
Meer interesse? mail je vragen etc. naar dpvv@aol.nl
We gaan in de zomer open.
Meer interesse? mail je vragen etc. naar dpvv@aol.nl
