Dat kan ! op zaterdag 24 maart a.s. bieden wij u de gelegenheid om uzelf te verwennen met onze culinaire hoogstandjes.
Onze Wine and Dine avond biedt u de mogelijkheid om de ideale combinaties tussen wijn en spijs te ontdekken. Het menu dat geserveerd zal worden is onder toeziend oog van Maitre Cuisinier de France Albert Roux zorgvuldig samengesteld. De passende wijnen zijn afgestemd op elke gang, door onze Sommelier Noel Vanwittenbergh. U zult deze avond culinair genieten op hoog niveau.
De gastronomische equipe van Cafe Roux onder leiding van Maitre d'Hotel Johnny Walstra zal u graag verwelkomen met een heerlijk glas Lenoble Champagne om e avond in te luiden.
We hope natuurlijk dat u ook van de partij kunt zijn en zien u graag op zaterdagavond 24 maart a.s. vanaf 19.00 uur . De 5-gangen menuprijs bedraagt € 79,50. Reserveren wordt aangeraden en kan 7 dagen per week via telefoonnummer 020 - 555 3560. Zo bent u verzekerd van een tafel.
Tijdens kantooruren kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer 020 - 555 3194, of per email op h2783-fb@accor.com
met vriendelijke groet,
Sofitel The Grand Amsterdam
Zie foto 5 gangen:
http://www.koksforum.nl/forumplaatjes/wd.jpg
Wine and Dine in The Grand on 24 Maart 2007
Wine and Dine in The Grand on 24 Maart 2007
Kokforum.nl : de website voor koks
hij kookte 3 maart nog in Gstaad, Bellevue hotel
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
