Zwethheul speurt naar Belgische auto’s

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Plaats reactie
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Zwethheul speurt naar Belgische auto’s

Bericht door Webmaster »

Afbeelding

Cees Wiltschut, eigenaar van toprestaurant De Zwethheul in Schipluiden, laat niets aan het toeval over wanneer hij het vermoeden heeft dat er een inspecteur van Michelin in zijn restaurant eet. Zo jaagde Wiltschut bij twijfel personeel de parkeerplaats op om te zoeken naar Belgische nummerborden.

Dat verklapt Peter Vermeij, de Nederlandse woordvoerder van Michelin die twee weken geleden met pensioen ging. ‘Inspecteurs huren om die reden soms auto’s’, aldus Vermeij in De Telegraaf in een bericht over het herkennen van Michelininspecteurs.

Glas omgooien
Alliance-voorzitter John Beeren, tevens eigenaar van De Bokkedoorns in Overveen, meldt een opvallend voorval met een inspecteur. ‘Wij hadden eens iemand van Michelin die een glas jus d’orange omgooide, om te zien hoe wij reageerden’, aldus Beeren.

À la carte
Peter Vermeij zelf verklapte ook nog iets over de werkwijze van inspecteurs. ‘Ze eten altijd à la carte en je zal ze niet zien roken. Dat is een van de eisen bij de sollicitatie, naast een hotelschoolopleiding en zes jaar managementervaring’.
Kokforum.nl : de website voor koks
Gebruikersavatar
BorTan
Berichten: 58
Lid geworden op: 23 aug 2004, 12:18
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door BorTan »

Mocht het een Nederlander betreffen (men onderscheid het Vlaamsch toch wel van het Nederlandsch), welke in een Belgische auto rijdt, direct de politie en/of douane bellen; dit is namelijk verboden.

Groeten, Robert, www.bortan.punt.nl
ralph geerts

Bericht door ralph geerts »

of gewoon lekker koken natuurlijk
Gebruikersavatar
BorTan
Berichten: 58
Lid geworden op: 23 aug 2004, 12:18
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door BorTan »

Natuurlijk is lekker koken de hoofdzaak.

Maar ik vind wel, dat als men dit wil verifieren, men dit met open vizier en niet onder valse vlag moet doen.

Groeten, Robert, http://bortan.punt.nl
ralph geerts

Bericht door ralph geerts »

ik denk dat het ook een beetje een bullshit verhaal is.

je moet zorgen dat he constant kookt of het nou voor hoofdmicheline of voor jantje de boerelul kookt.
Plaats reactie