Graag zien wij wie U bent!
Visitor
Berichten: 49 Lid geworden op: 03 dec 2006, 10:55
Locatie: Belgium
Bericht
door Visitor » 03 dec 2006, 11:11
Hey iedereen,
Voilà, een Belgske op jullie forum
.
Mijn naam is Ward en ik werk, voor het ogenblik, in Villa Maritiem in Wenduine. Binnenkort zal dat veranderen, maar dat post ik nog wel.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314 Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:
Bericht
door Leo » 03 dec 2006, 11:25
Welcome mr. Belg
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Webmaster
Berichten: 2664 Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:
Bericht
door Webmaster » 03 dec 2006, 11:35
Welkom Ward,....We hebben meer forumleden uit Belgie
Kokforum.nl : de website voor koks
ralph geerts
Bericht
door ralph geerts » 03 dec 2006, 12:21
welkom
Visitor
Berichten: 49 Lid geworden op: 03 dec 2006, 10:55
Locatie: Belgium
Bericht
door Visitor » 10 dec 2006, 11:40
Merci voor de welkom.
@ Jean: moeten we eens doen!
Visitor
Berichten: 49 Lid geworden op: 03 dec 2006, 10:55
Locatie: Belgium
Bericht
door Visitor » 18 dec 2006, 09:08
Het is officiëel. Vanaf 8 januari word ik demonstrateur voor de NV Cnudde
marcin
Berichten: 234 Lid geworden op: 29 okt 2006, 15:22
Locatie: cadzand
Contacteer:
Bericht
door marcin » 18 dec 2006, 15:41
ik heb net een thermomix gekocht en krijg nog demo van cnudde
kom jij dan langs of jurgen coens?
iedereen ziet wanneer ik dronken ben, maar niemand ziet wanneer ik dorst heb!
Visitor
Berichten: 49 Lid geworden op: 03 dec 2006, 10:55
Locatie: Belgium
Bericht
door Visitor » 18 dec 2006, 16:14
Als die demo na 8 januari doorgaat, is de kans groot dat ik langskom.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314 Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:
Bericht
door Leo » 18 dec 2006, 16:39
wij hebben ook net van cnudde een thermomix gekocht...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Visitor
Berichten: 49 Lid geworden op: 03 dec 2006, 10:55
Locatie: Belgium
Bericht
door Visitor » 18 dec 2006, 19:30
Ik was trouwens mee met Jurgen in Gieser Wildeman. Een bekende zaak hier, naar ik begrepen heb
@ Jean:
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314 Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:
Bericht
door Leo » 19 dec 2006, 00:28
zo iets had ik al begrepen
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Jean Van der Stuyft
Berichten: 65 Lid geworden op: 20 okt 2006, 20:13
Locatie: Oostende België
Bericht
door Jean Van der Stuyft » 19 dec 2006, 10:34
Ward,
Binnenkort heb ik verlof (kerstvakantie) we moeten toch eens afspreken hoor, ik denk dat we heel wat kunnen vertellen op culinair vlak.
Stuur mij maar een privémail
jean
Wiljan
Berichten: 181 Lid geworden op: 02 mar 2006, 15:23
Contacteer:
Bericht
door Wiljan » 19 dec 2006, 12:56
En wij dan??
Je bent een rund als je met Carpaccio stunt
johnd
Berichten: 2 Lid geworden op: 29 sep 2006, 15:58
Locatie: ZWEVEGEM
Bericht
door johnd » 13 jan 2007, 17:56
hallo ward,
de thermomix en pacojet zijn inderdaad toestellen die in de moderne keuken niet meer mogen ontbreken.veel succes bij de fima Cnudde.
Visitor
Berichten: 49 Lid geworden op: 03 dec 2006, 10:55
Locatie: Belgium
Bericht
door Visitor » 13 jan 2007, 21:01
Zo is dat!
Visitor
Berichten: 49 Lid geworden op: 03 dec 2006, 10:55
Locatie: Belgium
Bericht
door Visitor » 18 apr 2007, 08:14
ff een update. Sinds enkele weken werk ik niet meer voor Cnudde. Ik miste de keuken te hard en sindsdien werk ik in "het culinair ateljee" in Aalter. Terug aan de stoof en koken. Da's meer m'n ding.