Lezing Harold McGee 12 December 2006
Lezing Harold McGee 12 December 2006
Lezing Harold McGee
Harold McGee komt naar Nederland! Vanwege het verschijnen van de Nederlandse vertaling van zijn boek “On food and cooking”, zal McGee een aantal dagen in ons land zijn. Op dinsdag 12 December geeft hij een lezing om 20.00 in Het Odeon in Amsterdam. De lezing wordt georganiseerd door het John Adams instituut waar vooral Amerikaanse Nederlanders member van zijn. Zijn krijgen dan ook voorrang voor het bijwonen van de lezing en er zijn ‘slechts’ 30 kaarten beschikbaar voor verdere geïnteresseerden.
Deze kaarten kunnen vanaf maandag 27 november gekocht worden bij het Amsterdams Uit Bureau en kosten 15 euro.
Harold McGee zal die avond bijgestaan worden door Hans Steketee, medewerker van het NRC handelsblad en Schilo van Coevorden, chef-kok van The College in Amsterdam. Schilo is op mijn advies door de organisatie benaderd. In mijn ogen is Schilo daarvoor de juiste kandidaat. Niet alleen vergaard hij al jaren alle kennis op het gebied van de wetenschap in de keuken, hij probeert er ook heel veel van uit. Bovendien is Schilo door zijn vele werkervaring in het buitenland in de keuken echt helemaal tweetalig.
De Nederlandse vertaling van het boek zal komende week verschijnen onder de titel “Over eten en koken” en gaat € 49,95 kosten. Let op, het is dus een geheel herziene en uitgebreide uitgave van zijn 10 jaar geleden verschenen boek.
Er is nog sprake van dat McGee op zaterdag 9 december 2006 in de Kookboekhandel komt signeren zodra ik daar meer uitsluitsel over kan geven zal ik het melden.
Lees alle over Harold McGee op http://www.haroldmcgee.com
Bron: http://www.jonahfreud.nl & http://www.kookboekhandel.nl
http://www.odeontheater.nl/
Harold McGee komt naar Nederland! Vanwege het verschijnen van de Nederlandse vertaling van zijn boek “On food and cooking”, zal McGee een aantal dagen in ons land zijn. Op dinsdag 12 December geeft hij een lezing om 20.00 in Het Odeon in Amsterdam. De lezing wordt georganiseerd door het John Adams instituut waar vooral Amerikaanse Nederlanders member van zijn. Zijn krijgen dan ook voorrang voor het bijwonen van de lezing en er zijn ‘slechts’ 30 kaarten beschikbaar voor verdere geïnteresseerden.
Deze kaarten kunnen vanaf maandag 27 november gekocht worden bij het Amsterdams Uit Bureau en kosten 15 euro.
Harold McGee zal die avond bijgestaan worden door Hans Steketee, medewerker van het NRC handelsblad en Schilo van Coevorden, chef-kok van The College in Amsterdam. Schilo is op mijn advies door de organisatie benaderd. In mijn ogen is Schilo daarvoor de juiste kandidaat. Niet alleen vergaard hij al jaren alle kennis op het gebied van de wetenschap in de keuken, hij probeert er ook heel veel van uit. Bovendien is Schilo door zijn vele werkervaring in het buitenland in de keuken echt helemaal tweetalig.
De Nederlandse vertaling van het boek zal komende week verschijnen onder de titel “Over eten en koken” en gaat € 49,95 kosten. Let op, het is dus een geheel herziene en uitgebreide uitgave van zijn 10 jaar geleden verschenen boek.
Er is nog sprake van dat McGee op zaterdag 9 december 2006 in de Kookboekhandel komt signeren zodra ik daar meer uitsluitsel over kan geven zal ik het melden.
Lees alle over Harold McGee op http://www.haroldmcgee.com
Bron: http://www.jonahfreud.nl & http://www.kookboekhandel.nl
http://www.odeontheater.nl/
Kokforum.nl : de website voor koks
-
Anne Zantinge
- Berichten: 65
- Lid geworden op: 28 sep 2006, 13:10
- Locatie: Culemborg
- Contacteer:
-
Anne Zantinge
- Berichten: 65
- Lid geworden op: 28 sep 2006, 13:10
- Locatie: Culemborg
- Contacteer:
heen gaat nog wel. Maar terug zal het probleem zijn
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
