Hugo van der Loo
Hugo van der Loo
hallo beste collega's
Ik zal mij eerst even voorstellen ik ben Hugo van der Loo ben werkzaam bij Restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos waar ik 5 jaar geleden ben begonnen en met veel plezier werk.
Daarvoor heb ik bij:
Juliana Valkenburg ,Parkzicht Oostavoorne ,Hooge Heerlijkheid Middelharnis ,t Wapen van Stellendam gewerkt en mijn opleding gedaan.
Altijd wel al meegekeken en gelezen op het forum maar nog niet op de gebruikerslijst en ik hoorde dat als je je nu inschrijft dat je een mooie koksbuis cadeau kreeg.
Denk dat het forum steeds meer tot zijn recht gaat komen met de ideeen van Leo en Terry het is al weer een mooi stuk netwerk voor ons om met elkaaar menigen ervaringen en idieen te delen.
Ook als kok wil ik blijven vernieuwen ,want ondanks de kennis die je gelijk op doet veranderen en snel weer dingen.
Kijk naar de site van Niels van de Berg hoe leuk en informatief en hoe hij de laaste nieuwste dingen opspoort en op een interesante manier verzamelt.
Ik ga graag uit eten om er iets mee te kunnen maar ook zo gewoon eens lekker met collega's even snel wat eten.
Of koken samen ieders een gerecht en er een lekkere fles wijn bij .
Kijk graag bij mooie en bruikbare demostraties en we proberen zelf ook dingen te ontwikkelen en te verbeteren we blijven altijd op zoek.
Ik wens iedereeen veel lees kijk (met het forum) en kook plezier toe.
Hugo van der Loo
Ik zal mij eerst even voorstellen ik ben Hugo van der Loo ben werkzaam bij Restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos waar ik 5 jaar geleden ben begonnen en met veel plezier werk.
Daarvoor heb ik bij:
Juliana Valkenburg ,Parkzicht Oostavoorne ,Hooge Heerlijkheid Middelharnis ,t Wapen van Stellendam gewerkt en mijn opleding gedaan.
Altijd wel al meegekeken en gelezen op het forum maar nog niet op de gebruikerslijst en ik hoorde dat als je je nu inschrijft dat je een mooie koksbuis cadeau kreeg.
Denk dat het forum steeds meer tot zijn recht gaat komen met de ideeen van Leo en Terry het is al weer een mooi stuk netwerk voor ons om met elkaaar menigen ervaringen en idieen te delen.
Ook als kok wil ik blijven vernieuwen ,want ondanks de kennis die je gelijk op doet veranderen en snel weer dingen.
Kijk naar de site van Niels van de Berg hoe leuk en informatief en hoe hij de laaste nieuwste dingen opspoort en op een interesante manier verzamelt.
Ik ga graag uit eten om er iets mee te kunnen maar ook zo gewoon eens lekker met collega's even snel wat eten.
Of koken samen ieders een gerecht en er een lekkere fles wijn bij .
Kijk graag bij mooie en bruikbare demostraties en we proberen zelf ook dingen te ontwikkelen en te verbeteren we blijven altijd op zoek.
Ik wens iedereeen veel lees kijk (met het forum) en kook plezier toe.
Hugo van der Loo
Hoi Hugo,Altijd wel al meegekeken en gelezen op het forum maar nog niet op de gebruikerslijst en ik hoorde dat als je je nu inschrijft dat je een mooie koksbuis cadeau kreeg.
Van harte welkom op het forum maar het bovenstaande is niet juist
Ik hoop dat je veel ideeen hier op kan doen en natuurlijk veel kan delen met de andere mensen hier op het forum.
nogmaals van harte welkom.
Kokforum.nl : de website voor koks
Hugo, jij kan het altijd proberen.

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
jij moet niet denken, doen wij wel voor jou.ralph geerts schreef:hee hugo ik dacht dat je een buis kreeg als je 1000 posts had
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
stefanmarkus
- Berichten: 25
- Lid geworden op: 15 mar 2006, 08:04
- Locatie: Langerak
Hugo
Hugo, van harte welkom, op het forum. sorry voor het late welkom extreem druk met ideeen voor het forum.
Meer daarover later.
veel plezier op het forum.
Terry
Meer daarover later.
veel plezier op het forum.
Terry
Kokforum.nl : de website voor koks
