Zondag 8 oktober De Gieser Wildeman in het programma Busines
Zondag 8 oktober De Gieser Wildeman in het programma Busines
Zondag 8 oktober 11.00uur op RTL7 zal René Tichelaar chef-kok van Restaurant De Gieser Wildeman uit Noordeloos de lunch bereiden voor de gasten van de talkshow in het programma Business-Class. Hij is daar samen met zijn Mâtre Danny Dwarswaard.
In het keuken-item zal Wil van Merkensteijn van Schmidt Zeevis Rotterdam in gesprek met Harry Mens het belang onderstrepen van “vis in de seizoenen”.
In het programma zullen o.a.Tarbot en Koningscrab op de voorgrond komen.
Business-Class is gelijktijdig met de 'live' uitzending te zien op internet (www.business-class.nl).
Ongeveer 30 minuten na de 'live' uitzending is het programma Business Class via internet te bekijken op http://82.201.41.3/businessclass/8_oktober_2006.wmv
http://www.schmidtzeevis.nl/html/hoofdindex.html
http://www.degieserwildeman.nl/
In het keuken-item zal Wil van Merkensteijn van Schmidt Zeevis Rotterdam in gesprek met Harry Mens het belang onderstrepen van “vis in de seizoenen”.
In het programma zullen o.a.Tarbot en Koningscrab op de voorgrond komen.
Business-Class is gelijktijdig met de 'live' uitzending te zien op internet (www.business-class.nl).
Ongeveer 30 minuten na de 'live' uitzending is het programma Business Class via internet te bekijken op http://82.201.41.3/businessclass/8_oktober_2006.wmv
http://www.schmidtzeevis.nl/html/hoofdindex.html
http://www.degieserwildeman.nl/
Kokforum.nl : de website voor koks
ja de opnames zijn zaterdag.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
dit wordt gekookt


"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
zuurkool, chantarellen, mosterd mousseline, filo, krab boter,
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
iemand de uitzending gezien?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl