menu kaart zandwijk :zandwijkhoreca.nl of :tdu-catering.com

Vrijheid van creative mening!
Plaats reactie
paul
Berichten: 32
Lid geworden op: 22 jun 2006, 18:14
Locatie: radewijk

menu kaart zandwijk :zandwijkhoreca.nl of :tdu-catering.com

Bericht door paul »

terrine van huisgemarineerde zalm,garnaaltjes en elstar appel begleidt met een soja vinaigrette

dun gesneden duivenborst met pruimen en rozijntjes daarbij een stroop van appel

bombe van kabeljaywfilet met sjalotjes en bieslook geserveerd met een tomaten vinaigrette

carpaccio van ossehaas met een pesto crostini en een groene kruiden dressing

salade van gerookt kip en makreel mousse met bladspinazie en saffraan dressing

dubbel getrokken runder bouillon met kruiden flensjes

soep van pommodori tomaat met kruiden room

gepocheerde zeewolffilet met dungesneden ganzelever en een spinazie saus

op de huidgebakken wilde zalmfilet met een elzas saus

gebakken tongfilets met een beurre blance saus

kabeljauwfilet met coppaham omwikkelt en een saus van pommodori

palet van diverse vissoorten elk anders bereidt

tournedos van de haas met een portsaus waarin champignons

vleespan van filet mignon varkenshaas en kalkoenfilet

oop de huid gebakken tamme eendeborst met een saus van framboos

getrancheerde kalslende met een tijm jus

krokant gebakken kalfszwezerik met twense baklever en aceto stroop

mousse van pure chocolade met vanille ijs

parfait van romige twense karnemelk

gepocheerde perzik met sinnasappel ijs

shake van mokka en mallaga met boeren jongens
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

dat is 'n grote kaart!
met hoeveel koks doen jullie dat en voor hoeve couvert?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Bericht door sjaak »

valt toch wel mee 7 voor 9 hoofd gerechten 4 desserts
paul
Berichten: 32
Lid geworden op: 22 jun 2006, 18:14
Locatie: radewijk

Bericht door paul »

wij zijn met 2 koks en ons restaurant biedt voor 60 personen plaats
daarbij hebben we een zaal voor 500 personen meestal voor bruiloften
en ons bedrijf heeft een catering tak waar het ook erg druk is
er zijn dagen dat het restauranten de zaal vol zit en dan nog 2 of 3 catering partijen erbij dan is het zweten maar een goede mice a place is voor ons het halfe werk :wink:
Plaats reactie