terrine van huisgemarineerde zalm,garnaaltjes en elstar appel begleidt met een soja vinaigrette
dun gesneden duivenborst met pruimen en rozijntjes daarbij een stroop van appel
bombe van kabeljaywfilet met sjalotjes en bieslook geserveerd met een tomaten vinaigrette
carpaccio van ossehaas met een pesto crostini en een groene kruiden dressing
salade van gerookt kip en makreel mousse met bladspinazie en saffraan dressing
dubbel getrokken runder bouillon met kruiden flensjes
soep van pommodori tomaat met kruiden room
gepocheerde zeewolffilet met dungesneden ganzelever en een spinazie saus
op de huidgebakken wilde zalmfilet met een elzas saus
gebakken tongfilets met een beurre blance saus
kabeljauwfilet met coppaham omwikkelt en een saus van pommodori
palet van diverse vissoorten elk anders bereidt
tournedos van de haas met een portsaus waarin champignons
vleespan van filet mignon varkenshaas en kalkoenfilet
oop de huid gebakken tamme eendeborst met een saus van framboos
getrancheerde kalslende met een tijm jus
krokant gebakken kalfszwezerik met twense baklever en aceto stroop
mousse van pure chocolade met vanille ijs
parfait van romige twense karnemelk
gepocheerde perzik met sinnasappel ijs
shake van mokka en mallaga met boeren jongens
menu kaart zandwijk :zandwijkhoreca.nl of :tdu-catering.com
dat is 'n grote kaart!
met hoeveel koks doen jullie dat en voor hoeve couvert?
met hoeveel koks doen jullie dat en voor hoeve couvert?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
wij zijn met 2 koks en ons restaurant biedt voor 60 personen plaats
daarbij hebben we een zaal voor 500 personen meestal voor bruiloften
en ons bedrijf heeft een catering tak waar het ook erg druk is
er zijn dagen dat het restauranten de zaal vol zit en dan nog 2 of 3 catering partijen erbij dan is het zweten maar een goede mice a place is voor ons het halfe werk
daarbij hebben we een zaal voor 500 personen meestal voor bruiloften
en ons bedrijf heeft een catering tak waar het ook erg druk is
er zijn dagen dat het restauranten de zaal vol zit en dan nog 2 of 3 catering partijen erbij dan is het zweten maar een goede mice a place is voor ons het halfe werk
