Gisteren heb ik een thermometer op een schap gelegd, tussen koude en warme kant in. Was het nog 37 graden. Hoe is het bij jullie?
Bonbons maken lukt niet zo bij dit weer. Iemand ideeën/suggesties?
(mn brood rijst wel geweldig snel )
groeten, en hou het hoofd koel,
Joost
Als je maar vaak genoeg zegt dat het warm is dan wordt het ook warm,
Waar ik een hekel aan heb is mensen die de keuken binnenlopen en beginnen met pfff wat is het hier warm zeg !!!!, walgelijk.
Ik hen er persoonlijk niet veel last van ik heb 3 jaar in de Carabean gewoont dus ben wel wat gewent, maar bovenste regel telt met dit weer
Groeten
vanaf het heerlijke stand in Bloemendaal
Je weet dat het warm (zeer warm) kan worden in een keuken dus we moeten niet klagen. denk ik maar dat is mijn ziens wijze. Wat wiljan zegt als je gaat denken o wat is het warm dat wordt het nog warmer en je gaat je meer druk maken en je wordt boos over de kleine dingen die verkeerd gaan. zo denk ik erover.
wij hebben een een 2 weeks evenement in zuid-wolde een paarde concours waar wij de catering doen veel problemen met de koel trailers de motern lopen stuk met dit weer maar zelf heb ik wel last van die hitte in de tenten maar heb gewoon te weinig tijd om daar bij stil te staan dus gewoon niet aan denken <makkelijker gezegt als gedaan trouwens>
gister liep tegen de 39 graden aan, bij de kachel natuurlijk nog iets warmer.
zelf heb ik er niet zo'n probleem mee, zweet alleen als een gieter. Maarja is na het werken gewoon even douchen (met kokskleding aan haha).
Terry schreef:Je weet dat het warm (zeer warm) kan worden in een keuken dus we moeten niet klagen. denk ik maar dat is mijn ziens wijze. Wat wiljan zegt als je gaat denken o wat is het warm dat wordt het nog warmer en je gaat je meer druk maken en je wordt boos over de kleine dingen die verkeerd gaan. zo denk ik erover.
Ze (werkgevers) zouden wel iets meer kunnen doen aan ventilatie. Dat maakt het voor het gevoel al beter.
Verder ben ik het met de stelling wel eens. Maar is zo vervelend dat gasten zo lopen te klagen dat het warm is, net of jij als kok er iets aan kunt veranderen.