Hi,
heeft er iemand ervaring met mousses of panna cotta's die gebonden zijn met Iota van texturas?
Iemand een idee van verhouding en recepten?
Ben namelijk op zoek naar een panna cotta van kokos met iota of een mousse van kommer met iota,
Alvast hartelijk dank voor jullie creatief denken en inspanning.
Mousses & koude flans met Iota
Mousses & koude flans met Iota
Food and Taste All The Way !
Re: Mousses & koude flans met Iota
Ik heb er wel behoorlijk wat ervaring mee wat wilj precies bereiken?
Re: Mousses & koude flans met Iota
een mousse of panna cotta textuur .. bijv. een bavarois met iota van komkommer of wasabi.
geen gel textuur maar een aangename smeuige textuur zeer licht , bevrozen op bord en daar ontdooien,
snap je ?
geen gel textuur maar een aangename smeuige textuur zeer licht , bevrozen op bord en daar ontdooien,
snap je ?
Food and Taste All The Way !
Re: Mousses & koude flans met Iota
dan werkj best met 4gr/l Iota
Neem een basis bv waterkerscoulis en die dan opkoken met iota, dresseren en laten opstijven
Simpel als wat
Neem een basis bv waterkerscoulis en die dan opkoken met iota, dresseren en laten opstijven
Simpel als wat
