
In België zijn we nu een half jaar geleden gestart met Food Inspiration Magazine en maken we een leuk begin met veel positieve reacties. Zelf wil ik de lat van het magazine nog hoger leggen en het leek mij leuk om jullie hulp hierbij in te roepen. Momenteel hebben we veel verschillende artikelen in de magazines: trends, concepten uit binnen- en buitenland, verslagen van evenementen, inspirerende chefs etc. Maar wat ontbreekt er nog, welk restaurant, welke chef, welk product, welke bron van inspiratie vinden jullie dat we moeten meenemen in het magazine? Mochten jullie goede ideeën hebben hoor ik het graag via PB of de facebook pagina: http://www.facebook.com/foodinspirationbelgie
Mocht je je afvragen of er verschil is tussen het Nederlandse FI Magazine en de Belgische editie? Jazeker, in de Belgische edities schrijven we meer over concepten en inspirerende personen (zoals bijv. Dominique Persoone en Herman Konings) uit België. (Magazines zijn hier gratis te lezen: http://www.foodinspiration.be)
Ik ben benieuwd of jullie feedback of inspirerende suggesties hebben voor het magazine.
Jord