bordopmaak
bordopmaak
Mooi borden opmaken is beetje mijn dooie hoek, dus ik vroeg mij af of jullie tips willen delen hier (over lijntjes saus trekken; quenelles maken etc.)?
Of zijn er vids of boeken waarin bordopmaak staat (niet van die oubollige garneerboeken graag)?
Thanks!
Of zijn er vids of boeken waarin bordopmaak staat (niet van die oubollige garneerboeken graag)?
Thanks!
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Re: bordopmaak

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
- Contacteer:
Re: bordopmaak
mooiiiiii boek idd!!!
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)
-
- Berichten: 103
- Lid geworden op: 01 okt 2007, 20:51
- Locatie: utsira - noorwegen
- Contacteer:
Re: bordopmaak
Basic maar goede praktische inspiratie
working the plate
christopher styler
working the plate
christopher styler
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: bordopmaak
Een kwestie waar veel (leerling) Koks mee worstelen heb ik gemerkt. Volgens mij gewoon heeeel veel plaatjes in boeken nauwkeurig bekijken en wat ook wil helpen is het lezen van een boekje over compositieleer. Nou weet ik dat jij geen boekenwurm bent Maurits, maar het werpt zijn vruchten af, echt waar 

-
- Berichten: 103
- Lid geworden op: 01 okt 2007, 20:51
- Locatie: utsira - noorwegen
- Contacteer:
Re: bordopmaak
Was er nog 1 vergeten
De website http://www.thestaffcanteen.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
onder het kopje media heb je de afdeling foto's daar ga ik af en toe doorheen om ideen te krijgen omdat het hier in het hoge noorden nogal magertjes is met allerlei soorten van dit soort inspiratie
De website http://www.thestaffcanteen.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
onder het kopje media heb je de afdeling foto's daar ga ik af en toe doorheen om ideen te krijgen omdat het hier in het hoge noorden nogal magertjes is met allerlei soorten van dit soort inspiratie
Re: bordopmaak
Ikzelf werk altijd oneven aantallen op het bord, op de een of andere manier klopt het dan ook.
Ik heb altijd geleerd in driehoeks vorm te dresseren.
Ik heb altijd geleerd in driehoeks vorm te dresseren.
Re: bordopmaak
mijn tips van de dag:
http://www.flemishfoodies.be/" onclick="window.open(this.href);return false;
en voor de desserts
http://www.pastrydesign.se/blogg/" onclick="window.open(this.href);return false;
succes.
http://www.flemishfoodies.be/" onclick="window.open(this.href);return false;
en voor de desserts
http://www.pastrydesign.se/blogg/" onclick="window.open(this.href);return false;
succes.
Re: bordopmaak
Leuk topic :-) zeker als hobbykok!
(moet zeggen, als ontwerper als beroep, is dit niet zo makkelijk over te brengen naar het opmaken van borden... )
(moet zeggen, als ontwerper als beroep, is dit niet zo makkelijk over te brengen naar het opmaken van borden... )
Re: bordopmaak
Wil graag gaan afstuderen op kleur, opmaak en smaken op een bord.
Hier ga ik dan een onderzoek over doen en een lessen reeks voor ontwerpen..
Zou hier intressen voor zijn in.... Ga binnen kort even een nieuwe topic opzetten en dan horen jullie meer..
Als iemand tips heeft hoor ik het graag..
Hier ga ik dan een onderzoek over doen en een lessen reeks voor ontwerpen..
Zou hier intressen voor zijn in.... Ga binnen kort even een nieuwe topic opzetten en dan horen jullie meer..
Als iemand tips heeft hoor ik het graag..
Re: bordopmaak
Ik heb mijn scriptie over een aantal dingen gedaan die wellicht interessant zijn... maar kan ik heel moeilijk inschatten..
Deze kun je bekijken op: http://jordyhoutman.com/documents/%5Bth ... outman.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Gaat vooral over de psychologie van smaak,
Deze kun je bekijken op: http://jordyhoutman.com/documents/%5Bth ... outman.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Gaat vooral over de psychologie van smaak,
Re: bordopmaak
Ziet er goed uit.
Bedankt er voor ga het eens rustig doorlezen, had je een goeie beoordeling.
Het is toch allemaal een stuk moeilijker dan ik dacht..
Bedankt er voor ga het eens rustig doorlezen, had je een goeie beoordeling.
Het is toch allemaal een stuk moeilijker dan ik dacht..