Leuk nieuw boek:
Vokskrant-journalist Mac van Dinter dook in de wereld achter de Nederlandse maaltijd. Waar groeien de tomaten voor de soep van Unox? Hoe heeft de karbonade op ons bord geleefd? Waar haalt Albert Heijn zijn sla? Wie melkt de koeien die melk leveren voor de yoghurt van FrieslandCampine?
Ons Eten
Re: Ons Eten
Hoor de laatste tijd veel over deze meneer.
Is het aan te bevelen dat boek?
Is het aan te bevelen dat boek?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Ons Eten
Zie ook http://www.sterrenkookboeken.nl/ons_eten.php" onclick="window.open(this.href);return false; 
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW
Re: Ons Eten
Zo vind ik het programma Keuringsdienst van Waarde ook altijd leuk om te zien.
