Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
De Wilde Keuken is over de helft in het tweede seizoen. Wouter Klootwijk gaat op zoek naar het onbekende van ons eten. Bekijk de eerste vijf afleveringen hier terug...
Reageer in dit topic op de uitzendingen of plaats je vragen...
(op verzoek van de verzender worden ook e-mail berichten aan dit onderwerp tegevoegd)
De Wilde Keuken is over de helft in het tweede seizoen. Wouter Klootwijk gaat op zoek naar het onbekende van ons eten. Bekijk de eerste vijf afleveringen hier terug...
Reageer in dit topic op de uitzendingen of plaats je vragen...
(op verzoek van de verzender worden ook e-mail berichten aan dit onderwerp tegevoegd)
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
van: Hans Weijmer
op: Sat, 5 Feb 2011
Dag,
Waar kun je een ketel kopen zoals gebruikt werd in de aflevering over pasta/mie?
Met vr. gr.
Hans Weijmer
op: Sat, 5 Feb 2011
Dag,
Waar kun je een ketel kopen zoals gebruikt werd in de aflevering over pasta/mie?
Met vr. gr.
Hans Weijmer
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Van: Engbert Folles
Op: Mon, 14 Feb 2011
Dag meneer Wouter,
Ik ben Imker en ik houd bijen. Dat doe ik vanaf 1987. Ik ben secretaris van Imkersvereniging Hollands Midden (Boskoop), al heel veel jaren. Mijn bijen staan thuis in Gouda. Van uw programma geniet ik elke keer weer. Ik zou mij kunnen voorstellen dat een onderwerp over bijen u ook aanspreekt. Misschien kunnen wij wat voor elkaar doen. Ik wacht uw reactie af.
Groet, Engbert Folles
Op: Mon, 14 Feb 2011
Dag meneer Wouter,
Ik ben Imker en ik houd bijen. Dat doe ik vanaf 1987. Ik ben secretaris van Imkersvereniging Hollands Midden (Boskoop), al heel veel jaren. Mijn bijen staan thuis in Gouda. Van uw programma geniet ik elke keer weer. Ik zou mij kunnen voorstellen dat een onderwerp over bijen u ook aanspreekt. Misschien kunnen wij wat voor elkaar doen. Ik wacht uw reactie af.
Groet, Engbert Folles
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Niels zijn dit Tweets aan W. Klootwijk die jij hier plaatst ?
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Heb de uitzending van gisteren gezien over spijsolie. Hierin is duidelijk dat zonnebloemolie na verhitting niet meer gezond is.
Welke olie is nog wel gezond na verhitting?
Peter
Welke olie is nog wel gezond na verhitting?
Peter
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Sjaak, dit zijn berichten verzonden aan kokswereld/wildekeuken.nl, vaak gericht aan Wouter Klootwijk. Ik heb geen e-mail adres van Wouter Klootwijk en deel dit mee aan de verzender.Niels zijn dit Tweets aan W. Klootwijk die jij hier plaatst ?
Ik bied de moegelijkheid de vraag op het forum te plaatsen of ik doe dit op verzoek van de verzender.
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Naam: H.C. Schaap
Datum: Fri, 18 Feb 2011
Wij hebben vrienden in roemenie en zouden graag willen weten, waar we de oliepers( die genoemd en getoond werd in de uitzending van de wilde keuken) zouden kunnen kopen/bestellen. H.C. Schaap
Datum: Fri, 18 Feb 2011
Wij hebben vrienden in roemenie en zouden graag willen weten, waar we de oliepers( die genoemd en getoond werd in de uitzending van de wilde keuken) zouden kunnen kopen/bestellen. H.C. Schaap
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Het spijsoliepersje lijkt me een nuttig hulpmiddel om de kwaliteit van spijsolie iets meer zelf in de hand te krijgen.
Zoals door dhr W Klootwijk wordt belicht kan je meer invloed uitoefenen op wat je als gezonde voeding denkt te nuttigen, dan alleen op labels van ondernemers af te moeten gaan. Hulde voor dhr W Klootwijk bij deze.
Zodra iemand zo´n persje tegenkomt, graag lokatie/adres en ev. prijs op dit forum plaatsen.
Zoals door dhr W Klootwijk wordt belicht kan je meer invloed uitoefenen op wat je als gezonde voeding denkt te nuttigen, dan alleen op labels van ondernemers af te moeten gaan. Hulde voor dhr W Klootwijk bij deze.
Zodra iemand zo´n persje tegenkomt, graag lokatie/adres en ev. prijs op dit forum plaatsen.
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Hallo allemaal,
Onderstaande site kan je hem bestellen en staat de informatie.
http://www.piteba.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Heb er zelf al een besteld ben erg benieuwd naar de werking en de smaak van de verschillende ollien.
Heeft iemand er ervaring mee.
Mvg,
Joost
Onderstaande site kan je hem bestellen en staat de informatie.
http://www.piteba.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Heb er zelf al een besteld ben erg benieuwd naar de werking en de smaak van de verschillende ollien.
Heeft iemand er ervaring mee.
Mvg,
Joost
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Naam: Helene Boitelle
Datum: Fri, 18 Feb 2011
Beste mensen,
Ik ben een groot fan van De Wilde Keuken.Graag zou ik willen weten waar ik mijn messen kan laten slijpen. Ik bedoel bij die meneer uit de uitzending.Tevens wil ik graag weten waat het apparaat te koop is waarmee je olie kunt persen. Alvast bedankt voor jullie moeite.
Groet, Helene Boitelle
Datum: Fri, 18 Feb 2011
Beste mensen,
Ik ben een groot fan van De Wilde Keuken.Graag zou ik willen weten waar ik mijn messen kan laten slijpen. Ik bedoel bij die meneer uit de uitzending.Tevens wil ik graag weten waat het apparaat te koop is waarmee je olie kunt persen. Alvast bedankt voor jullie moeite.
Groet, Helene Boitelle
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Naam: Edward Groot
Datum: Mon, 21 Feb 2011
Beste Wouter,
In je laatste aflevering over olie zag ik dat je tulpen nutteloos vond.Ik kom uit Andijk van die bonen. Hier zaten in de oorlog veel onderduikers. Mensen uit de stad kwamen hier in de honger winter. Je raad het al zij aten tulpen. Uit pure armoede natuurlijk. En met alle bestrijdingsmiddelen van tegenwoordig kan dat ook niet meer. Op de Zaanse Schans wordt al van ouds her lijnzaad olie geklopt met een molen. Dit wilde ik je even vertellen misschien wist je het al wel.
met vriendelijke groet Edward Groot.
Datum: Mon, 21 Feb 2011
Beste Wouter,
In je laatste aflevering over olie zag ik dat je tulpen nutteloos vond.Ik kom uit Andijk van die bonen. Hier zaten in de oorlog veel onderduikers. Mensen uit de stad kwamen hier in de honger winter. Je raad het al zij aten tulpen. Uit pure armoede natuurlijk. En met alle bestrijdingsmiddelen van tegenwoordig kan dat ook niet meer. Op de Zaanse Schans wordt al van ouds her lijnzaad olie geklopt met een molen. Dit wilde ik je even vertellen misschien wist je het al wel.
met vriendelijke groet Edward Groot.
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Naam: H. Dusseljee
Datum: Sun, 27 Feb 2011
In de laatste aflevering ging het over het zgn."inblikken" van o.a. vlees, groente en vis. Diverse malen kwam naar voren dat ingeblikt eten minstens 50 jaar bewaard kan worden, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Ik de volgende dag bij het doen van boodsachappen naar de blik afdeling. Wat schetst mijn verbazing dat op elk blik een uiterste houdbaarheids datum staat. Dus niet na het inblikken 50 jaar bewaren. Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groet, H. Dusseljee
Datum: Sun, 27 Feb 2011
In de laatste aflevering ging het over het zgn."inblikken" van o.a. vlees, groente en vis. Diverse malen kwam naar voren dat ingeblikt eten minstens 50 jaar bewaard kan worden, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Ik de volgende dag bij het doen van boodsachappen naar de blik afdeling. Wat schetst mijn verbazing dat op elk blik een uiterste houdbaarheids datum staat. Dus niet na het inblikken 50 jaar bewaren. Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groet, H. Dusseljee
Re: Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken seizoen 2
Naam: Fokko Kortlang
Datum: Sun, 27 Feb 2011
In de uitzending over blikgroenten werd gezegd dat blikgroenten heel lang houdbaar zijn maar tegenwoordig staat op alle blikken een houdbaarheidsdatum, die niet zolang is. Hoe verklaart u dat?
Datum: Sun, 27 Feb 2011
In de uitzending over blikgroenten werd gezegd dat blikgroenten heel lang houdbaar zijn maar tegenwoordig staat op alle blikken een houdbaarheidsdatum, die niet zolang is. Hoe verklaart u dat?
