Wat mij betreft was de beurs niet echt spannend. Beetje servies, wat wel erggggg mooi was, maar die gasten rijden ook met de bus langs bij de zaak.
Voor dik 2 uur rijden vond ik het mager.
Wel een mooie pincet gescoord bij Saisonnier voor het fijnere werk.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth www.koksforum.nl
Iedereen moet gewoon naar de EFFF komen in ons prachtige Limburg, dit jaar viel het iets tegen, maar dit jaar wordt weer fantastisch. De stand van Saisonnier is gewoon fenomenaal, topkoks die hun trucs laten zien alle dagen, je kunt alles proeven en ook relevante leveranciers. Gewoon met de trein tot Maastricht Randwyck, hoef je maar 5 minuten te lopen.
idd Leo, dat pincetje is erg fijn. De serviesboeren uit Vlaanderen, daar kunnen ze bij ons nog een puntje aan zuigen. De opzet van de beurs was mooi, maar Vlaamse vlees en vis leveranciers,daar hebben wij niet zoveel aan. Het was ver weg maar een tussenstop voor een hapje in Antwerpen maakte veel goed. Jammer dat Sir Anthony van Dijck geheel 'volzet" was, maar Docks cafe was ok.