TITEL : "La Table de Bien-Être"
SCHRIJVER : Gilles Demaure
UITGEVERIJ : Minerva, 39€
Voedsel speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven, meer nog, het draagt in hoge mate bij tot het welzijn en zich "goed voelen". Aan de hand van 180 recepten (met hoge nutritionele en energie waarde) door chef-kok Gilles Demaure en adviezen door dietiste Stéphanie Janvier (waarom zijn dietistes altijd vrouwen?) maken we kennis met smakelijke gourmandische dieetrecepten. Net zo belangrijk is de zeer uitgebreide informatie over kruiden, specerijen, olieën, broden, kazen...die dit boek tot een ware bijbel over voeding maken.
Gilles Demaure is chef-kok van het "Royal Thalasso Barrière La Baule" hotel in La Baule. In de gids 2010 bekroont met voorlopig één koksmuts is z'n ster stel stijgende in het luxe hotel restaurant "La Rotonde".
Een échte bijbel over voedselprodukten
- berexstone
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07
