Kok versus Patissier
Kok versus Patissier
Sommige koks hebben "een speciaal plekje in hun hart" voor patisserie (http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopic.php?f=7&t=846" onclick="window.open(this.href);return false;). Geldt dat voor meer koks en zou dat soms omgekeerd ook zo zijn?
Je kan 2 opties selecteren zodat ook het "politiek correcte" antwoord mogelijk is.
Je kan 2 opties selecteren zodat ook het "politiek correcte" antwoord mogelijk is.
-
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
- Contacteer:
Re: Kok versus Patissier
Effe ontopic....
In my humble opinion.... Een (goeie) patissier zal het zwaarder krijgen om een goeie chef te worden dan andersom.., omdat het vakgebied van een patissier veeel kleiner( ja, wel specialistischer(is dat een woord?))
dus een goeie kok zal makkelijker een goeie patissier kunnen worden, al weet ik uit eigen arvaring, dat om ene patissier te worden vanuit het koksvak, het fokkin zwaar is om die materie onder de knie te krijgen, en dan inderdaad het mierenneuken... zijn die plakkers goe in
In my humble opinion.... Een (goeie) patissier zal het zwaarder krijgen om een goeie chef te worden dan andersom.., omdat het vakgebied van een patissier veeel kleiner( ja, wel specialistischer(is dat een woord?))
dus een goeie kok zal makkelijker een goeie patissier kunnen worden, al weet ik uit eigen arvaring, dat om ene patissier te worden vanuit het koksvak, het fokkin zwaar is om die materie onder de knie te krijgen, en dan inderdaad het mierenneuken... zijn die plakkers goe in
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)