TIPS GEVRAAGD OPDIENEN!!!!!!

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
breaky
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 mei 2010, 18:21

TIPS GEVRAAGD OPDIENEN!!!!!!

Bericht door breaky » 03 mei 2010, 18:31

Ben net begonnen aan een opleiding grootkeuken.
Ik moet ook opdienen en heb hier totaal geen ervaring mee.
De mensen worden bediend aan tafel. Niet iedereen komt op hetzelfde moment, en heb geen overzicht over wie wat moet op welk moment.
Als ik bezig ben met soep uit te schenken, ben ik zo bezig met dit dat ik de rest niet meteen opmerk.
Iemand tips om beter te onthouden en ook de manier van aanpakken en opdienen?

Alle tips zijn welkom!

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: TIPS GEVRAAGD OPDIENEN!!!!!!

Bericht door Leo » 03 mei 2010, 18:34

Wow..lastig voor je!

Eh..ik zou zorgen dat je je werk verspreid over je collega's..
niet alles zelf doen .
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
AleXo
Berichten: 30
Lid geworden op: 30 okt 2008, 14:38
Locatie: Koog a/d Zaan
Contacteer:

Re: TIPS GEVRAAGD OPDIENEN!!!!!!

Bericht door AleXo » 17 sep 2010, 23:18

Breaky!

Maak een aantekening op je opname systeem. Wij werken met een nummer systeem, vanaf de linkerhoek van de tafel 1,2,4,5, of schrijf man met baard en daarvan uit begin je te serveren. Easy as a piece? Verder tja...
"The keyword of succes is to believe in yourself!"

Wild!!
Berichten: 4
Lid geworden op: 20 dec 2010, 22:21

Re: TIPS GEVRAAGD OPDIENEN!!!!!!

Bericht door Wild!! » 20 dec 2010, 22:51

Ervaring opdoen doet een hoop...

Nu ben je nog gefocust op het correct opdienen...Is dit een routine dan zal je blik zich vast verbreden.

Plaats reactie