Wat zou een goede vervanger zijn voor trisol
eerlijk gezegt wat is trisol eigenlijk
trisol
-
kruimeltje
- Berichten: 209
- Lid geworden op: 17 sep 2009, 07:18
Re: trisol
Hartelijk dank @hobbybob, interessante link
Het gaat om dit recept.
Espuma van aspergesIngrediënten
■500 g geconcentreerd asperge kookvocht
■500 g room
■7 eigelen
■50 g trisol
■50 g pro espuma
■Mespuntje cayenne peper
Bereiding
■Eigelen met de trisol en cayenne in thermomix opkloppen gedurende 3 minuten op snelheid 8.
■Room en asperge kookvocht aan toevoegen en op snelheid 3 verwarmen tot 85°C gedurende 15 minuten.
■Laten afkoelen op ijswater en er daarna de pro espuma onder mengen.
■Bereiding direct door fijne zeef steken.
■Bereiding in thermowhip gieten en 2 gaspatronen op de thermowhip draaien.
■Voor gebruik kort en krachtig schudden.
Ik schat in dat ik een smaakloze binder i.p.v. Trisol kan gebuiken
mag ik jou reactie?
Vr groet Kruimel
Het gaat om dit recept.
Espuma van aspergesIngrediënten
■500 g geconcentreerd asperge kookvocht
■500 g room
■7 eigelen
■50 g trisol
■50 g pro espuma
■Mespuntje cayenne peper
Bereiding
■Eigelen met de trisol en cayenne in thermomix opkloppen gedurende 3 minuten op snelheid 8.
■Room en asperge kookvocht aan toevoegen en op snelheid 3 verwarmen tot 85°C gedurende 15 minuten.
■Laten afkoelen op ijswater en er daarna de pro espuma onder mengen.
■Bereiding direct door fijne zeef steken.
■Bereiding in thermowhip gieten en 2 gaspatronen op de thermowhip draaien.
■Voor gebruik kort en krachtig schudden.
Ik schat in dat ik een smaakloze binder i.p.v. Trisol kan gebuiken
mag ik jou reactie?
Vr groet Kruimel
