recept mosterd-vruchtjes

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
limo factory
Berichten: 195
Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
Locatie: Streefkerk
Contacteer:

recept mosterd-vruchtjes

Bericht door limo factory »

Kan iemand mij helpen aan een recept van mosterdvruchjes.

Heb dat ooit eens ergens gegeten, super lekker.

Groeten Erik, de Limonadefabriek

mail ff, info@limonadefabriek.nl
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

ja..dat is 'n goeie erik...

weet wel dat kranenborg dat gebruikt met coquilles vaak...
Mosterdfruit ofzo...

www.bosfood.de en iets met "Senf" ofzo..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
mlp
Berichten: 51
Lid geworden op: 12 mar 2006, 18:58
Locatie: den haag

Bericht door mlp »

ja coquilles met mosterdfruit en witlof, super gerecht :D
ken je klassiekers!
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Bericht door Webmaster »

klopt super gerecht heb het vaakgenoeg zelf moeten maken in La Rive, wat we doen witlof overlangs heel dun snijden op de snijmachine gelijk insmeren met dressing dan dunne plakjes mosterdfruit en dan de coquilles bakken en erop.

mosterdfruit isverkrijgbaar bij ISPC (geloof ik) of bij Vanille Venture.

Terry
Kokforum.nl : de website voor koks
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

560034 mostarda zucca mele (pompoen/appel) 220 gram 4,50

Geconfijt fruit ingelegd in mosterdextract. Deze komt uit Montava en wordt volgens traditie op ambachtelijke manier gemaakt. Bij charcuterie, kaas, desserts.?..

Artikelcode 560034
Omschrijving mostarda zucca mele (pompoen/appel) 220 gram
Prijs € 4,50
Uw prijslijst

560036 mostarda melone (meloen) 220 gram 4,50

Geconfijt fruit ingelegd in mosterdextract. Deze komt uit Montava en wordt volgens traditie op ambachtelijke manier gemaakt. Bij charcuterie, kaas, desserts.?..

zo zijn er nog 'n paar soorten... bij Vanilla Venture.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Plaats reactie