Kan iemand mij helpen aan een recept van mosterdvruchjes.
Heb dat ooit eens ergens gegeten, super lekker.
Groeten Erik, de Limonadefabriek
mail ff, info@limonadefabriek.nl
recept mosterd-vruchtjes
- limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
ja..dat is 'n goeie erik...
weet wel dat kranenborg dat gebruikt met coquilles vaak...
Mosterdfruit ofzo...
www.bosfood.de en iets met "Senf" ofzo..
weet wel dat kranenborg dat gebruikt met coquilles vaak...
Mosterdfruit ofzo...
www.bosfood.de en iets met "Senf" ofzo..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
klopt super gerecht heb het vaakgenoeg zelf moeten maken in La Rive, wat we doen witlof overlangs heel dun snijden op de snijmachine gelijk insmeren met dressing dan dunne plakjes mosterdfruit en dan de coquilles bakken en erop.
mosterdfruit isverkrijgbaar bij ISPC (geloof ik) of bij Vanille Venture.
Terry
mosterdfruit isverkrijgbaar bij ISPC (geloof ik) of bij Vanille Venture.
Terry
Kokforum.nl : de website voor koks
560034 mostarda zucca mele (pompoen/appel) 220 gram 4,50
Geconfijt fruit ingelegd in mosterdextract. Deze komt uit Montava en wordt volgens traditie op ambachtelijke manier gemaakt. Bij charcuterie, kaas, desserts.?..
Artikelcode 560034
Omschrijving mostarda zucca mele (pompoen/appel) 220 gram
Prijs € 4,50
Uw prijslijst
560036 mostarda melone (meloen) 220 gram 4,50
Geconfijt fruit ingelegd in mosterdextract. Deze komt uit Montava en wordt volgens traditie op ambachtelijke manier gemaakt. Bij charcuterie, kaas, desserts.?..
zo zijn er nog 'n paar soorten... bij Vanilla Venture.
Geconfijt fruit ingelegd in mosterdextract. Deze komt uit Montava en wordt volgens traditie op ambachtelijke manier gemaakt. Bij charcuterie, kaas, desserts.?..
Artikelcode 560034
Omschrijving mostarda zucca mele (pompoen/appel) 220 gram
Prijs € 4,50
Uw prijslijst
560036 mostarda melone (meloen) 220 gram 4,50
Geconfijt fruit ingelegd in mosterdextract. Deze komt uit Montava en wordt volgens traditie op ambachtelijke manier gemaakt. Bij charcuterie, kaas, desserts.?..
zo zijn er nog 'n paar soorten... bij Vanilla Venture.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl