1. BALL DER ÖSTERREICHISCHEN GASTRONOMIE am 6. März 2010 - im Congress Graz.
In het Oostenrijkse Graz wordt op 6 maart 2010 het eerste bal van de Oostenrijkse gastronomie gehouden. 9 topkoks met in totaal 23 GaultMillau mutsen bereiden gerechten op Frontcooking stations. Bekende koks als Silvio Nickol ("Schlosshotel Velden" 18/20), Didi Dorner - uit het niets op 17/20! - ("Landhaus Stainach"), Thomas Walkensteiner ("Schloss Fuschl" 18/20) en de vrouwelijke kok Elisabeth Grabmer ("Waldschänke" 16/20) zullen met nog vijf koks aanwezig zijn. Interessant om te zien hoe de haute cuisine in Oostenrijk is. Een kaartje kost 119€ (toegang om 1900 uur) en 198€ (VIP, toegang om 1800 uur en toegang tot de koks). Ik ga in ieder geval kijken, daarna door naar Praag en dan naar Nederland.
http://www.balldergastronomie.at" onclick="window.open(this.href);return false;
Bal van de Oostenrijkse gastronomie 2010
- berexstone
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07
Re: Bal van de Oostenrijkse gastronomie 2010
Jammer dat het daar is...of dat ik niet de buurt ben.
Toch leuk die festivals.
Toch leuk die festivals.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl