Af afsluiting van onze vakantie, lekker wezen lunchen bij Da Vinci. Als ex-werknemer van dit top restaurant kom ik er nog altijd graag.
Zullen we wat maken was de vraag...... Laten we dat maar doen was het antwoord en dat hebben we geweten.
Bonbon van Roos
Gelei van Aloë vera met mierikswortel
Sushi van Alkmaarse gort
Marsmellow van Wiekse witte rosé
Creme soepje met een schuim van Piccalilly
Kaas soesjes
Het menu:
Gemarineerde coquille met cress-soorten en kaviaar, gebakken langoustine met zoet zure japanse saus, venkel salade
***
Zeetong met kingkrab, citroenrisotto en beurre blanc. Apart salade kingkrab met avocado
***
Oester met komkommer en citroen (schuimpje komkommer, spaghetti, sap)
***
Tarbot met tomaat en basilicum, ravioli gevuld met burata. Aardappelkoekje met ansjovis
***
Patrijs met pootje. Cêpes saus en zuurkool
***
Tartaar Pietjesveld met gepocheerd kwartelei, zwezerik à la Margo
***
Reefilet met rode kool, pommes paolo, appel met een belletje van bosbes en rode wijnsaus, Confit van ree met ganzenleverijs, ballontine van lever en ananas krokant
***
Schuimpje van fourme d'ambert met biet en schuimpje van biet, om te neutraliseren 40 maanden gerijpte oude kaas
***
Ontlede tiramisu, bavarois van mascarpone, koffieijs, suikerbelletje met citroenolie, vanille en koffie
***
Kogel van chocolade en karamel, puree van peer. Soufflé van witte chocolade. IJs van werthers echte.
***
Friandises, crème brulée, maccaron, bonbon, nougat, pinda rotsje. Lolly van chocolade
Een berg voedsel, maar zeker niet te veel. En zeker en vast, absoluut 2 sterren waard.
Misschien is het menu technisch niet helemaal kloppend maar ze wilde ons vooral veel dingen laten zien en dat is gelukt.
Groeten Erik en Karin
Da Vinci...... **
- limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
foto restaurant Da Vinci...... **

















"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Da Vinci...... **
hey, ziet er gewoon mega waanzinnig uit.
Weet je als ex werknemer toevallig ook hoe ze de krokante schuimpjes maken van op de elfde en dertiende foto ,
heb deze in oud sluis gegeten en vond ze super, is me alleen nog niet gelukt.
groetjes
Weet je als ex werknemer toevallig ook hoe ze de krokante schuimpjes maken van op de elfde en dertiende foto ,
heb deze in oud sluis gegeten en vond ze super, is me alleen nog niet gelukt.
groetjes
- limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
Re: Da Vinci...... **
Ja dat weet ik........!!
- JeroenTrimbos
- Berichten: 352
- Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
- Locatie: Valkenburg aan de Geul
- Contacteer:
Re: Da Vinci...... **
Wat heeft Da Vinci zich in de afgelopen 2 à 3 jaar ontwikkeld he! Is echt een wereld van verschil, HEEL goed!
Ik kom er graag, hele mensen, geen arrogantie! Zie je niet zo vaak op dat niveau....
Ik kom er graag, hele mensen, geen arrogantie! Zie je niet zo vaak op dat niveau....
Practice what you preach
